Αλέκος Συσσοβίτης: Λιάγκας-Σκορδά εναντίον του ηθοποιού “Να βγαίνουν οι γυναίκες με μπούργκα;”

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του ηθοποιού Αλέκο Συσσοβίτη για τις γυναίκες που όπως είπε προκαλούν την κακοποιητικη συμπεριφορά των ανδρών.

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 προέβαλαν τις δηλώσεις του από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη με τους παρουσιαστές να ασκούν δριμεία κριτική στον ηθοποιό

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πρώτος στις δηλώσεις του ηθοποιο:

«Ακόμα και να προκαλεί μία γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνδρας πρέπει να υποκύψει στην πρόκληση. Εγώ διαφωνώ, αλλά πες ότι προκαλεί και ενσυνείδητα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ένας άνδρας πρέπει να πέσει στην πρόκληση και να τη βιάσει; Νομίζω ότι είναι λάθος. Άλλο πήγαινε να πει και άλλο είπε»

Αμέσως μετά πήρε το λόγο η Φαίη Σκορδά η οποία κατακεραύνωσε των ηθοποιών για τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη:

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σε άνδρες, από άνδρα σε άνδρα ή από γυναίκα προς άνδρα. Ζούμε σε μία κοινωνία που τα θύματα είναι γυναίκες. Ίσως οι ερωτήσεις να μην ήταν… Ίσως το απόσπασμα που είδαμε τώρα. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Ξεκίνησε μία κουβέντα που έλεγε ότι πρέπει να αναλογιστούμε αν εμείς κάνουμε λάθη. Στο “εμείς” εγώ κατάλαβα την κοινωνία, οι παρατηρητές, οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία.

Πραγματικά δε μου έγινε κατανοητό τι ήθελε να πει ο Αλέκος Συσσοβίτης που κατά τα άλλα μέχρι στιγμής δεν έκανε ποτέ προκλητικές δηλώσεις. Το συνέχισε με μεγάλο πάθος. Ότι οι γυναίκες είναι πολλές φορές προκλητικές ασυνείδητα; Δηλαδή ότι έχουμε μία γυναικεία φύση και ότι η θηλυκότητα πολλές φορές προκαλεί, που πρέπει να την καταπιέζουμε. Να δούμε τι γίνεται τότε σε κάποιες χώρες που κάποιες παρουσιάστριες βγαίνουν με μπούρκα…»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία