Ακόμα δεν σου έχει πει σ’αγαπώ ανησυχείς; Μάθε γιατί συμβαίνει αυτό ανάλογα το ζώδιό του!

Πέρασε ένας χρόνος και εσείς και ο Romeo σας έχετε την τέλεια σχέση , σχεδόν, σχεδόν. Φαίνεται ότι όλα είναι όλα ηλιοφάνεια και μαργαρίτες, αλλά ακόμα δεν τον έχετε ακούσει να λέει «σ ‘αγαπώ» αν και το περιμένατε…. Γιατί παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να πει αυτές τις τρεις μαγικές λέξεις; Σεμνότητα ή ακραίο ρομαντισμό, ο σύντροφός σας έχει…. τους λόγους και συνδέεται με το αστέρι του. Ανακαλύψτε γιατί ακόμα δεν είπε «σ ‘αγαπώ» σύμφωνα με το ζώδιό του!

Αυτές οι τρεις μαγικές λέξεις είναι αρκετές για να αλλάξουν τη ζωή κάθε κοριτσιού όταν είναι ερωτευμένη. Αρκετά συχνά περιμένουμε να τον ακούσουμε να το λέει, ακόμη χειρότερα, μερικές φορές, καθόμαστε και φανταζόμαστε το τέλειο σενάριο όπου θα δηλώσει την αγάπη του για εμάς και θα κάνει τα μάτια μας να λάμψουν και οι καρδιές μας να χτυπούν γρηγορότερα.

Ένα ρομαντικό δείπνο όταν κρατάει τα χέρια μας ή το πρωί όταν μας καλύπτει με φιλιά … Και όμως δεν υπάρχει ακόμα κανένα σημάδι «Σ ‘αγαπώ» .

Ωστόσο, όλα με τον τρόπο που ενεργεί μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι το σκέφτεται , αλλά αρνείται να το πει! Υπάρχει τεχνική ή αστρολογική εξήγηση για αυτό;

Σύμφωνα με το αστέρι τους , μπορεί να συμβαίνει επειδή ο σύντροφός σας είναι πιο μέτριος, πιο ευαίσθητος, πιο κουραστικός ή περισσότερο παρατηρητής.

Αφού παρακολουθήσετε το βίντεό μας, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το γιατί ακόμα δεν έχουν πει «σ ‘αγαπώ» ! Μην το παίρνετε πάντα ως αντανάκλαση της σχέσης σας , μερικές φορές οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολύ αθώοι.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.