Άγριο κράξιμο Λάκη Γαβαλά κατά της Σοφίας Χατζηπαντελή – «Είδα έναν λογαριασμό οικτρό, εμένα μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες»

Δεν έχει τέλος το κράξιμο του Λάκη Γαβαλά κατά της Σοφίας Χατζηπαντελή η οποία θα είναι η νέα κριτής του Next Top Model.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του μοντέλου Σοφίας Xατζηπαντελή ο διάσημος και καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας Λάκης Γαβαλάς δεν έχει σταματήσει να επικρίνει την επιλογή της Βίκυς Καγιά για την επόμενη σεζόν του ριάλιτι μόδας

«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Ευτυχώς δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή! Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα instagram οικτρό, με ποπούς, με χείλια, με τέτοια, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία