Άγριες Μέλισσες: Τελικά θα υπάρξει ειδύλλιο ανάμεσα σε Βόσκαρη και Ελένη-Η αντίδραση του Λάμπρου…

Στα επεισόδια της βδομάδας θα δούμε πολλές ανατροπές. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις προσπάθειες να διώξει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι. Ο μυστικός έpωτας της Δρόσως με το Κωνσταντή έχει οριστικοποιηθεί πλέον ο ένας λιώνει για τον άλλον και δεν αντέχουν μακριά. Ο Κωνσταντής τα εξομολογείται όλα στη Μυρσίνη που μένει συγκλονισμένη.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το παιδί της και θα κάνει τα πάντα για να το πάρει πίσω, το μυστικό της όμως θα κινδυνεύσει από τον ερχομό του Τάκη στο Διαφάνι, αλλά η Δρόσω αυτή τη φορά δεν φοβάται τίποτα αφού έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή.

άγριες μέλισσες, άγριες μέλισσες επεισόδια, άγριες μέλισσες spoile, άγριες μέλισσες ελένη βόσκαρης, άγριες μέλισσες ελένη λάμπρος

Στην οικογένεια των σεβαστών επικρατεί χάος η Πηνελόπη και ο Αλέξης πλέον έχουν ανακοινώσει τον γάμο τους και ο Δούκας απαγορεύει σε όλους να πάνε στο γάμο. Στο σπίτι όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό ο Μελέτης ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της μητέρας του, ο Νικηφόρος είναι στα πρόθυρα της ανακάλυψης του παράνομου δεσμού της γυναίκας του με τον Μπάμπη και ο Κωνσταντής προχωρά την απόφασή του για να αναβάλει τον γάμο του και η Δόμνα θέλει να τον εκδικηθεί που διαλύει τον γάμο τους.

Από την άλλη πλευρά ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο τμήμα προκαλώντας την αντίδραση όλων στο Διαφάνι. Ο Λάμπρος προσπαθεί να φύγουν μακριά με την Ελένη και της ανακοινώνει την αίτηση μετάθεσης που έχει κάνει, ώστε να απομακρυνθούν από ότι τους εμποδίζει να ζήσουν ευτυχισμένοι και ήσυχοι. Η Ελένη όμως είναι ανένδοτη να εγκαταλείψει τον τόπο της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, αυτή τη φορά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη κατά πρόσωπο στον ίδιο της τον τόπο.

Ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να διώξει την Ελένη από το χωριό και αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε όριο της επιτίθεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αλλά εκείνη πλέον πιο δυνατή και γεμάτη μίσος του αντεπιτίθεται και η μάχη γίνεται σώμα με σώμα. Ο Βόσκαρης μπροστά στο μεγαλείο ψυχής αυτής της σπουδαίας γυναίκας που δεν το βάζει κάτω μετά από όλες τις ταλαιπωρίες και την ταπείνωση θαυμάζει το ψυχικό σθένος της και αρχίζει να την εpωτεύεται…..

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)