Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα κι εκείνη καταρρέει

Στις Άγριες Μέλισσες, το τέλος της σχέσης ανάμεσα στον Νικηφόρο και τη Ρένα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο μικρός Σεβαστός νιώθει ξανά ότι η γυναίκα της ζωής του παραμένει η Ασημίνα.

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα κι εκείνη καταρρέει.

Η καυτή ερωτική βραδιά που έζησε το πρώην ζευγάρι δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό και των δύο. Και δείχνει ότι το love story τους όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του.

Ο Νικηφόρος από τη στιγμή που σκέφτεται μόνο την Ασημίνα, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μαζί με τη Ρένα. Δεν γίνεται να την παντρευτεί και παίρνει την απόφαση να διαλύσει τον αρραβώνα. Βέβαια, από την άλλη δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλήσει με τη Ρένα για κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που εκείνη θρηνεί ακόμη τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα.

Το τέλος της σχέσης Ρένας και Νικηφόρου πλησιάζει όμως και είναι αναπόφευκτο. Ο Σεβαστός βρίσκει το θάρρος και λέει στη Ρένα ότι το ειδύλλιό τους πλέον δεν οδηγεί πουθενά και θα πρέπει να χωρίσουν. Δεν μπορούν να είναι πια μαζί. Η Ρένα θα καταρρεύσει στο άκουσμα αυτή της είδησης. Α

υτό που της συμβαίνει είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο για να το αντιμετωπίσει. Η Ρένα μόλις έχασε τον αγαπημένο της πατέρα και ο χωρισμός την τωρινή χρονική στιγμή θα την γονατίσει.

Ο Νικηφόρος πια, είναι σίγουρος πως μέσα του δεν νιώθει τίποτα για την Ρένα. Οι δυο τους μπορεί να είναι μόνο λίγο καιρό μαζί και μόλις λίγο αρραβωνιασμένοι, το χάσμα, όμως, που θα δημιουργηθεί ανάμεσά τους, θα είναι πια αγεφύρωτο.

Το ερώτημα είναι αν η Ρένα έχει πει την τελευταία λέξη της ή όχι. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξέρει πολλά. Ειδικά το ένοχο μυστικό του Νικηφόρου και της Ασημίνας που είναι για χρόνια πολύ καλά θαμμένο.

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία