Άγριες μέλισσες spoiler: ο Μελέτης πάει να σκοτώσει τον Μπάμπη!

Η Κορίνα στις Άγριες Μέλισσες είναι σίγουρη ότι ο γάμος της με τον Μελέτη δεν έχει καθόλου μέλλον. Γι’ αυτό και δεν κρύβει ότι θέλει να βάλει τέλος και να πάρει διαζύγιο. Η καρδιά της δεν ανήκει στον σύζυγό της, αλλά στον Μπάμπη που την κάνει να νιώθει υπέροχα.

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Μελέτης πάει να σκοτώσει τον Μπάμπη!

Η Κορίνα δείχνει απογοητευμένη από τη στάση του Μελέτη απέναντι της. Μέρα με τη μέρα καταλαβαίνει ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε δεν είναι αυτός που είχε ονειρευτεί. Της προκαλεί φόβο η παρουσία του καθώς ανακαλύπτει και τη σκοτεινή πλευρά που κρύβει μέσα του.

Το ειδύλλιο της Κορίνας και του Μπάμπη όσο πάει και φουντώνει. Οι δύο τους νιώθουν κάτι πάρα πολύ δυνατό.

Για τη Κορίνα ο Μπάμπης είναι πλέον το μοναδικό στήριγμα της. Οι δύο νέοι έρχονται πολύ κοντά κι ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Η Κορίνα πλάι στο Μπάμπη γίνεται άλλος άνθρωπος. Ωριμάζει και ξέρει πλέον τι θέλει απ’ τη ζωή της. Αλλά κι ο Μπάμπης δείχνει πολύ ευτυχισμένος κι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα μαζί της. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Μελέτης το καταλαβαίνει. Και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη.

Για κακή τύχη του παράνομου ζευγαριού θα τους «πιάσει στα πράσα» ο Μελέτης ο οποίος θα γίνει πυρ και μανία μαζί τους. Ο Μελέτης είναι γνωστό ότι έχει δείξει την αντιπάθεια του για το Μπάμπη. Πλέον θέλει να τελειώνει μια κι έξω με το γιο του Βαμβακά.

Έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση και του επιτίθεται. Ο Μπάμπης θα σταθεί τυχερός μιας και γλιτώνει τη τελευταία στιγμή από βέβαια θάνατο. Θα σταματήσει ο Μελέτης όμως να τον κυνηγάει ή όχι;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία