Άγριες Μέλισσες: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Ανέτ-Θα πάρει την πιο ΚΡΙΣΙΜΗ απόφαση;

Ένας νέος κύκλος εκδίκησης έχει ήδη ξεκινήσει στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα. Ωστόσο, η Ανέτ, βλέποντας πως ο τελευταίος συνεχίζει τις ύπουλες κινήσεις του, αποφασίζει να βάλει φρένο στα σχέδιά του και τον εκβιάζει πως θα ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Θέμελη.

Η απόφαση του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες, να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα για όλους. Η εμμονή του να εκδικηθεί τον Δούκα θα του φέρει μεγάλα προβλήματα, καθώς ο αδελφός του είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από εκείνον με τη βοήθεια του Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στη φυλακή-Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών…Ο Νικηφόρος στα όριά του!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει κι εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η Ανέτ ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η κατάληξη του Νικηφόρου-Άλλο ένα δράμα στην οικογένεια των Σεβαστών!

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να…..

πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευρό του έχει ακόμα μια φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπακούει σε όλες τις εντολές του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Από την άλλη, τη στεναχωρεί και η στάση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου