Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα-Μάθε πρώτος την τύχη των αδερφών Σταμίρη!

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κατακλύσει σαν σίριαλ την καθημερινότητα του τηλεοπτικού κοινού. Σε κάθε νέο επεισόδιο η τηλεθέαση χτυπά κόκκινο και το ενδιαφέρον μας κορυφώνεται. Τι νέα χρονιά το σίριαλ του ΑΝΤ1, μας επιφυλάσσει καινούργιες εξελίξεις που θα μας εκπλήξουν ακόμα περισσότερο.

Έχουμε δει και ταυτιστεί με τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που περνούν οι αδερφές Σταμίρη. Στο Διαφάνι συμβαίνουν καθημερινά συνταρακτικά πράγματα που εξάπτουν την αγωνία μας για την τύχη των ηρώων της σειράς. Η Ελένη δεν μπορεί να ησυχάσει από την ύπαρξη του Βόσκαρη στην ζωή της, ο οποίος την ακολουθεί στο Διαφάνι και προσπαθεί να την διώξει από τον τόπο της, μάλιστα θα αποπειραθεί ως έσχατη προσπάθεια να εκδικηθεί για ακόμη μία φορά την Ελένη να την βιάσει ξανά. Η Ελένη όμως στέκεται δυνατή και μάχεται σώμα με σώμα αυτή τη φορά με τον χειρότερό της εφιάλτη.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια,  άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Από την άλλη στο σπίτι των Σεβαστών οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Κωνσταντής και Δρόσω ζουν έναν απαγορευμένο έpωτα, η Ασημίνα τρελαίνεται με την επιστροφή της Δρόσως στο χωριό και προχωρά ακόμα την σχέση της με τον Μπάμπη. Ο Νικηφόρος τα ανακαλύπτει όλα και απειλεί τον Μπάμπη να φύγει μακριά από την γυναίκα του, υιοθετώντας την τρομοκρατική συμπεριφορά των Σεβαστών. Η Ασημίνα μένει έγκυος αλλά δεν γνωρίζει τον πραγματικό πατέρα του παιδιού και βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της αγωνιώντας για την τύχη του μικρού Σέργιου.

Ο Τάκης θα έρθει στο Διαφάνι για να εκδικηθεί την Δρόσω, σε μία ύστατη προσπάθεια να ξανακερδίσει την καρδιά της την απειλεί πως θα αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά εκείνη αυτή τη φορά έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή. Η Δόμνα ανακαλύπτει την απιστία του αρραβωνιαστικού της και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει την φρικτή αλήθεια για τον πραγματικό του πατέρα και η αντίδρασή του θα είναι πρωτοφανής. Οι σχέσεις της Μυρσίνης και του Δούκα έχουν τελειώσει ουσιαστικά αφού η Μυρσίνη δεν ανέχεται άλλο πια τον Δούκα που οδήγησε και τους δύο γιους της στην δολοφονία.

Ο Βόσκαρης συνεχίζοντας το σατανικό του σχέδιο να εισχωρήσει στο χωριό και να αποκτήσει σχέσεις με τους κατοίκους στο Διαφάνι, πλησιάζει την Σοφούλα και την οδηγεί στο να διαλύσει τον αρραβώνα της. Ο Λάμπρος μην μπορώντας να πείσει την Ελένη να απομακρυνθούν από το χωριό αποφασίζει να αποκαλύψει τον σάπιο χαρακτήρα και τα εγκλήματα του Βόσκαρη, ζητώντας την βοήθεια του Αλέξη.

Ετοιμαστείτε για συνταρακτικά γεγονότα που θα σας αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αγωνία….

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.