Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας ανατινάζει το σπίτι του Ζάχου!

Στις Άγριες Μέλισσες το Διαφάνι ζει μέσα στην αναστάτωση. Μετά τη σύλληψη των Λάμπρου Προκόπη και Πέτρου. Την ίδια ώρα ο Ζαχος αποφασίζει να πει το ναι στην πρόταση για να συνεχίσει τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο.

Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας ανατινάζει το σπίτι του Ζάχου!

Ο ίδιος μιλάει με τη μητέρα του και της λέει ότι αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. «Όσο κι αν προσπαθώ δεν βγάζει πουθενά ο αγώνας που κάνουμε! Βλέπεις τι έγινε και στους άλλους και φοβάμαι πως θα έχω σειρά! Κουράστηκα πια». Είναι τα λόγια του, αλλά η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Του ζητάει να συνεχίσει να παλεύει, να μην τον καταβάλλει η απογοήτευση. Παράλληλα δηλώνει σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Όμως εκείνος επιμένει στην απόφασή του. Θεωρεί καλύτερο να φύγει από το Διαφάνι και να πάει να κάνει νέα αρχή στην Κύπρο. Και να ξεκινήσει εκεί ουσιαστικά από το μηδέν.

Τα νέα για την απόφαση του Λυκογιάννη κάνουν τον γύρο του χωριού και στο καφενείο στήνεται μια μικρή γιορτή. Με όλους τους κατοίκους να του εύχονται «καλή αρχή». Κάποιος, όμως έχει άλλα σχέδια. Ο λόγος για τον Ακύλα που έχει ήδη δώσει την υπόσχεσή του στον Ξανθό: «Θα σου φέρω το κεφάλι του Λυκογιάννη σε δίσκο αρκεί να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι».

Ο Ζάχος προτείνει στη Μάρω να φύγουν μαζί στην Κύπρο. Αλλά τα σχέδιά τους θα τα ματαιώσει η επίθεση που σχεδιάζει ο Ακύλας εναντίον του. Εκείνος μη γνωρίζοντας ότι ο Λυκογιάννης και η Μάρω δεν είναι στο σπίτι, βάζει τους Άβαντες να ανατινάξουν το σπίτι του.

Μία εκκωφαντική έκρηξη ταράζει τους κατοίκους του Διαφανίου που τρέχουν να δουν τι συμβαίνει. Τα πάντα στο σπίτι του Ζάχου έχουν γίνει στάχτη και η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την επίθεση. Κανείς δεν πιστεύει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που ευθύνεται. Όλοι καταλαβαίνουν ότι από πίσω κρύβεται ο Ακύλας. Ο οποίος σπέρνει ξανά τον τρόμο πάνω από το Διαφάνι.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία