Άγριες Μέλισσες: Μάθε ποια γυναίκα θα ξεσκεπάσει τον Βόσκαρη και θα βοηθήσει την Ελένη!

Ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το σατανικό του σχέδιο και ξελογιάζει την όμορφη Σοφούλα, η Ελένη βρίσκει σύμμαχο για να αποκαλύψει τον βασανιστή της στο πλευρό μίας άλλης ταλαιπωρημένης γυναίκας που έρχεται στο Διαφάνι για να εκδικηθεί τον Βόσκαρη. Οι εξελίξεις τρέχουν και οι αγαπημένοι μας ήρωες ετοιμάζονται για έναν νέο κύκλο δοκιμασιών.

Ο Βόσκαρης με μόνο του στόχο να καταστρέψει την Ελένη πλησιάζει και ξελογιάζει την Σοφούλα, η οποία γοητεύεται από εκείνον και πέφτει στα δίχτυα του, διαλύοντας για άλλη μία φορά τον αρραβώνα της με τον Άγγελο. Ο Άγγελος φανερά απογοητευμένος ξεσπά και ο Τόλιας αισθάνεται για άλλη μία φορά απίστευτα ντροπιασμένος από την συμπεριφορά της κόρης του.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Ενώ ο Βόσκαρης όμως πιστεύει ότι όλα πηγαίνουν καλά και πλησιάζει τον στόχο του, στο χωριό θα έρθει η Λέττα μία εξίσου κακοποιημένη και βασανισμένη γυναίκα από τον ίδιο όπως και η Ελένη, η οποία θα είναι το κλειδί για την αποκάλυψη του Βόσκαρη.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Και εκείνη όπως και η Ελένη στη φυλακή βιάστηκαν επανειλημμένα από τον Βόσκαρη και εξαναγκάστηκαν από εκείνον σε έκτρωση. Η Ελένη με τη Λέτα αρχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδια τους από εκείνον;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία