Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Μελέτης στη φυλακή-Μάθε ποιος είναι ο άνθρωπος που θα τους καταστρέψει!

Ακόμη μία φορά το αγαπημένο μας δραματικό σίριαλ στον ANT1, έρχεται να μας εκπλήξει με τις καταιγιστικές εξελίξεις στις ζωές των χαρακτήρων της σειράς, κάνοντας την αγωνία μας αλλά και την τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο λίγες ώρες πριν την επανέναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και της προβολής του νέου σημερινού επεισοδίου.

Αυτή τη φορά θα σας μιλήσουμε για την τρομερή αναστάτωση που έρχεται να ταράξει την οικογένεια των Σεβαστών και για όλα τα δεινά είναι υπεύθυνος ο έpωτας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή. Η απαγορευμένη αυτή αγάπη θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι και ιδιαίτερα στις ζωές του Κωνσταντή και του Μελέτη.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής δεν μπορούν άλλο να αντιστέκονται στα συναισθήματα που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, με θετικά αλλά και άκρως αρνητικά αποτελέσματα για τις ζωές τους. Από τη μία πλευρά ο ερχομός του Τάκη στο χωριό με σκοπό να ξανακερδίσει τη Δρόσω, αλλά και χρήματα απειλώντας την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου, βρίσκει την Δρόσω δυνατή στο πλευρό του Κωνσταντή και απτόητη από όλες τις απειλές του Τάκη.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Από την άλλη όμως πλευρά ο ανείπωτος αυτός έpωτας θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του Κωνσταντή. Η Δόμνα μην  αντέχοντας στην απόρριψη του Κωνσταντή και στον διασυρμό από την διάλυση του αρραβώνα τους αρχικά τον απειλεί πως θα το καταδώσει για τις φυτείες και όταν καταλαβαίνει πως οι απειλές δεν πιάνουν τόπο, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

άγριες μέλισσες αντ1, άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια, άγριες μέλισσες υπόθεση, άγριες μέλισσες spoiler

Η απόπειρα ταράζει την οικογένεια των Σεβαστών όμως δεν πτοεί και πολύ τον Κωνστανή, ο οποίος δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Ο πανίσχυρος όμως Θέμελης φανερά συγκλονισμένος και θυμωμένος από αυτό που συνέβη στην κόρη του καταγγέλλει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη στην αστυνομία για την παράνομη καλλιέργεια.

Στο πλευρό του Κωνσταντή και του Μελέτη βρίσκεται ο Βόσκαρης που προσπαθεί να τους σώσει, ο Γραμματικός όμως και ο Προύσαλης αντίθετο έχουν σκοπό να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Επίσης το γεγονός αυτό θα επιφέρει οριστική ρήξη στη φιλία του Κωνσταντή και του Μελέτη, όταν ο Μελέτης μάθει τον πραγματικό λόγο που οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)