Άγριες Μέλισσες: Η τελική… αναμέτρηση Ελένης – Μυρσίνης!

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες τόσο η αγωνία μεγαλώνει. Πλέον, θα δούμε στις οθόνες μας πολλές τελικές αναμετρήσεις. Μία όμως αναμένεται να μας καθηλώσει.

Στις Άγριες Μέλισσες όλοι οι λογαριασμοί κλείνουν. Ακόμη και οι ανοιχτοί από το πρώτο επεισόδιο της σειράς πριν από τρία χρόνια. Γιατί από τότε υπάρχει το μεγάλο μίσος ανάμεσα στη Μυρσίνη και την Ελένη.

Από το πρώτο επεισόδιο, η Μυρσίνη, μετά τον θάνατο του γιου της Σέργιου είχε κατηγορήσει ανοικτά την Ελένη ότι ήταν η φόνισσα του παιδιού της. Χωρίς να αφήνει έξω και τις άλλες δύο αδελφές. Φόνισσες τις ανέβασε, φόνισσες τις κατέβαζε.

Ούτε όταν η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω παραδέχθηκαν ότι ο Σέργιος τους επιτέθηκε και επιχείρησε να βιάσει τη Δρόσω, τις πίστεψε. Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο γιος της έκανε τέτοιο πράγμα. Ενώ έριχνε όλη την ευθύνη στις τρεις αδελφές.

Πλέον η αποκάλυψη ότι έχει εγγόνι από τον Σέργιο ανατρέπει τα πάντα

Και γκρεμίζει τον κόσμο που είχε πλάσει η άλλοτε κραταιά κυρία Σεβαστού. Όταν η Μυρσίνη ανακαλύπτει ότι ο εγγονός της γεννήθηκε έπειτα από τον βιασμό της μητέρας του από τον μεγάλο γιο των Σεβαστών. Τότε τα πάντα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.

Ήρθε η ώρα λοιπόν στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τη δική του θρυλική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση να έρθει και αυτή η τελική αναμέτρηση. Η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελένη και τη Μυρσίνη.

Η Ελένη όσο φτάνουμε στο τέλος, θα βλέπει προς μεγάλη της ικανοποίηση τον έναν μετά τον άλλο από τους Σεβαστούς να μετανιώνουν πικρά για τη στάση τους απέναντι της. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι από τη Μυρσίνη η Ελένη ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι της.

Κι όμως η Μυρσίνη θα εμφανιστεί μπρος στην Ελένη εντελώς διαφορετική από προηγούμενες φορές. Μια άλλη Μυρσίνη θα δούμε πολύ πιο συγκαταβατική και πιο ήπια. Αφού ήδη θα έχει μάθει τα… κατορθώματα του γιου της του Σέργιου αναφορικά με την κοπέλα που είχε βιάσει.

Η Μυρσίνη καταλαβαίνει επιτέλους ότι οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν το γιο της υπερασπιζόμενες τον ίδιο τους τον εαυτό. Και στο σημείο αυτό όπως λένε οι πληροφορίες θα εκτυλιχτεί μια συγκλονιστική σκηνή μεταξύ Μυρσίνης – Ελένης. Η οποία κρατείται από την παραγωγή ως επτασφράγιστο μυστικό. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία