Αγωνία δίχως τέλος για την εξαφάνιση της Άννας την Πρωτοχρονιά: Υπό κράτηση ο σύζυγός της, το τελευταίο μήνυμα

Χωρίς τέλος το θρίλερ εξαφάνισης

Αγωνία δίχως τέλος για την εξαφάνιση της Άννας την Πρωτοχρονιά

Το βράδυ της Πρωτοχρονιά εξαφανίστηκε η Ana Walshe εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειάς της. ο σύζυγός της Brian ο οποίος και κρατείται για παρεμπόδιση των αρχών ισχυρίστηκε ότι έφυγε για το αεροδρόμιο γύρω στις 6 το πρωί. Και με τις έρευνες για την εξαφάνιση της Άννας να συνεχίζονται.

Η εφημερίδα New York Post προέβη σε αποκάλυψη του τελευταίου και ανατριχιαστικού μήνυμα της αγνοούμενης στον σύζυγό της. Το μήνυμα αυτό ήτανε γραμμένο στο κουτί της σαμπάνιας. Ένα μήνυμα με έντονα κόκκινα γράμματα με προβλέψεις για την νέα χρονιά: «Θάρρος, αγάπη, επιμονή…».

Το τελευταίο μήνυμα λίγο πριν την εξαφάνιση της Άννας

H ανυπομονησία για την μητέρα των τριών παιδιών για το 2023 ήταν έκδηλη. «2022… τι χρονιά! Και όμως, είμαστε ακόμα ζωντανοί εδώ και μαζί! Ας κάνουμε το 2023 το καλύτερο μέχρι τώρα! Είμαστε οι συγγραφείς της ζωής μας… θάρρος, αγάπη, επιμονή, συμπόνια και χαρά. Με αγάπη, Ana». Η σαμπάνια με το μήνυμα παραμένει στην τραπεζαρία του ζευγαριού στο Cohasset.

«Αγκαλιαστήκαμε και γιορτάσαμε. Κάναμε πρόποση. Ό,τι ακριβώς κάνεις την Πρωτοχρονιά» ανέφερε ο φίλος της Mutlu. «Υπήρχε ανυπομονησία για το νέα έτος. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για οτιδήποτε άλλο. Απλά γιορτάζαμε τον νέο χρόνο». Ο Mutlu έφυγε από το σπίτι γύρω στη 1.30 και όπως υποστηρίζει ο σύζυγός της τον ξύπνησε λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Η τελευταία φορά που είδε την Ana Walshe;

Του είχε αναφέρει πως προέκυψε ένα επείγον περιστατικό στη δουλειά και έπρεπε να πετάξει για Ουάσιγκτον. Ήταν η τελευταία φορά, όπως υποστηρίζει, που την είδε ζωντανή. Η New York Post εξασφάλισε και φωτογραφίες που φαίνονται δύο διαβατήρια στην τραπεζαρία.

Οι αρχές κάνουν αναφορά πως η Ana δεν πήρε ταξί για το αεροδρόμιο, ούτε έφυγε με πτήση. Επι προσθέτως αναφέρουν πως το τηλέφωνό της εξακολουθούσε να δίνει σήμα κοντά στο σπίτι της την πρώτη και τη δεύτερη μέρα του 2023. Από την την εξαφάνιση της Άννας ο σύζυγός της Brian έχει συλληφθεί και κρατείται. Οι αρχές θεωρούν ότι τοςςυ παραπλάνησε για το που βρισκόταν αυτές τις δύο ημέρες. Με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της καθώς δήλωσε την εξαφάνιση της στις 4 Ιανουαρίου.

394.webp

Τα ευρήματα των αρχών

Κατά την έρευνα της αστυνομίας οι αρχές εντόπισαν αίμα στο υπόγειο και δίπλα ένα σπασμένο μαχαίρι. Οι έρευνες για την εξαφάνιση της Άννας συνεχίζονται ενώ τα τρία παιδιά τους βρίσκονται υπό την προστασία των αρχών.

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού μήνες πριν από την εξαφάνιση της Άννας η συμπεριφορά της είχε προκαλέσει ανησυχία. Έκανε αναφορά για μεγάλη έκπληξη το 2023. Ενώ είχε ρευστοποιήσει και τα περιουσιακά της στοιχεία στις 28 ή 29 Δεκεμβρίου. «Τίποτα δεν κολλάει» δήλωσε στο NBC Washington η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε το ζευγάρι Manda Silva.

395.webp

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν πιθανά αποδεικτικά στοιχεία σε κάδο σκουπιδιών στο Peabody την Τρίτη. Τα στοιχεία αυτά ήταν ένα τσεκούρι, ένα ματωμένο χαλί και είδη καθαρισμού. Σε απόσταση μιας ώρας από το σπίτι. Οι αρχές επίσης προχώρησαν και σε κατάσχεση δύο κάδων απορριμμάτων από το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου μένει η μητέρα του συζύγου. Το κουβάρι της εξαφάνισης της Άννας φαίνεται σιγά σιγά να ξετυλίγεται και ο σύζυγό της να δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των αρχών.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου