Άγνωστοι έκαναν “γυαλιά-καρφιά” σχολείο στο Αγρίνιο (φωτο)

Άγνωστοι βανδάλισαν το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, προκαλώντας ζημιές στο κτίριο.

Με απόφαση του Αντιδημάρχου Αγρινίου Χρήστου Ζαρκαβέλη η λειτουργία στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου θα ανασταλεί προσωρινά, νια μία μέρα, την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Οι εκτεταμένες ζημιές που έγιναν κατά τη διάρκεια του τριημέρου (Σαββατοκύριακο και αργία Αγίου Χριστοφόρου) και  δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες προέβησαν σε καταστροφές και έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και περιμετρικά του σχολείου.

Η Διεύθυνση του σχολείου αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και τη Δημοτική Αρχή.

«Τα σχολεία είναι χώροι γνώσης, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας για τα παιδιά μας και δεν πρέπει να αντικρίζουν τέτοιες πρωτοφανείς πράξεις βανδαλισμού. Προχωρούμε άμεσα σε αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το κτίριο να είναι ξανά λειτουργικό», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου