ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ! Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ρετούς! Θα την γνώριζες;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο λαμπερές και πανέμορφες κοπέλες που έχουμε δει στην τηλεόραση. Διαθέτει μια λάμψη και μια φρέσκια νεανικότητα, που μας κάνει να “κολλήσουμε” μαζί της. Πριν από κάποιες μέρες έγινε 32 και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η κοπέλα αυτή φαίνεται για πολύ μικρότερη!

Η πανέμορφη Ηλιάνα λοιπόν είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, ενώ σίγουρα αυτό το διάστημα όλα της πάνε κατ’ ευχήν! Εξαιρετική επαγγελματίας, εκπέμπει πάντα φως, ευαισθησία, αλλά και χιούμορ, κάτι που σίγουρα είναι μεγάλο προσόv εξίσου.

Επίσης απ’ ότι φαίνεται έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του γνωστού μουσικού SNIK και πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε την λοιπόν πιο όμορφη και φυσική από ποτέ σε ένα story της στο Instagram, που πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε!

Είναι κουκλάρα!

ScreenHunter 1534

ScreenHunter 1535

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου