Αγνώριστη από τις πλαστικές η Δήμητρα Παπαδοπούλου

H πάντα εκκεντρική και πολύ αλλαγμένη, Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μια σπάνια συνέντευξη της μιλησε για όλους και όλα. Για το βιβλίο της, για τον έρωτα, ακόμα και για το σε ποια πλευρά  κοιμάται στο κρεβάτι.

Τί είπε για το καινούργιο της βιβλίο η Δήμητρα Παπαδοπούλου

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα “εγώ” πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το “εγώ” από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης» είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιοούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ» πρόσθεσε.

Η αγάπη και ο Τζίμης Πανούσης, τί λέει η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μίλησε για διάφορα κεφάλαια του βιβλίου της, αναφέροντας ότι μέσα σ’ αυτό έχει αναφέρει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που τα ζούσε μαζί με τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση.

«Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας ξανά για την αγάπη μεταξύ των δύο φύλων: «Η αγάπη έρχεται όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αγαπήσει».

Όσο για τις μεταφυσικές της ανησυχίες και τη θρησκεία, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε:

«Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι φοβούνται οι ηθοποιοί που κάνουν stand-up comedy;

Με αφορμή τη γνωριμία της με το Τζίμη Πανούση δήλωσε πως δεν υπάρχει αντίστοιχος «Τζίμης» σήμερα γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές.

«Πλέον τα παιδιά κάνουν stand up, αλλά φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα» τόνισε.

“Προτιμώ μια καλή αμοιβή”, λέει η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Στο φινάλε ο παρουσιαστής έκλεισε με ένα ποτ πουρί ερωτήσεων – διλημμάτων με την ηθοποιό να δίνει απολαυστικές απαντήσεις όπως αυτή στην ερώτηση ποια είναι η πλευρά της στο κρεβάτι, αλλά και αν προτιμά καλά νούμερα τηλεθέασης ή καλές αμοιβές.

«Καλή αμοιβή μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε». «Αριστερά κοιμάμαι στο κρεβάτι, ΣΥΡΙΖΑ, στο κρεβάτι είμαι ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός τέλος δεν αποκάλυψε τη θεματολογία της καινούργιας της σειράς, γιατί το θεωρεί γρουσουζιά όπως επισήμανε.

Απολαυστική όπως πάντα η Δήμητρα, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω ή να μείνει ασχολίαστο. Ενώ περιμένουμε με αγωνία την καινούργια σειρά που θα δημιουργήσει. Μακάρι να είναι τόσο καλή όσο και οι “Απαράδεκτοι”.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου