ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ η Στέλλα Μιζεράκη-Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η πρώην παίκτρια του Power of Love;

Την όμορφη Κρητικιά την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης Power of Love, όπου έδειξε σε όλους την αυθεντικότητα και τον ντόμπρο χαρακτήρα της. Η ξανθιά καλλονή έγινε μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού και πολλές ήταν οι φορές που έβγαινε η αγαπημένη παίκτρια της εβδομάδας, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο.

Η Στέλλα Μιζεράκη πριν από ένα διάστημα είχε χάσει τον λογαριασμό της στο Instagram και πλέον κρατάει επαφές με τους θαυμαστές της μέσω της σελίδας της για την επιχείρησή της.

Χθες λοιπόν μας ενημέρωσε ότι όλη αυτή την βδομάδα έλειπε από τα socialmedia, εξαιτίας μιας αμυγδαλίτιδας που την ταλαιπωρούσε. Όμως από χθες αισθανόταν καλύτερα και θα την βλέπουμε πιο συχνά!

Δείτε:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου