Αγία Βαρβάρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης – Πιθανή εμπλοκή τριών ατόμων

Για την ανήλικη, η οποία εξαφανίστηκε στις 28 Μαΐου, έχει ήδη εκδοθεί missing alert

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 17χρονης από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς εκφράζονται υπόνοιες πως εμπλέκονται στην εξαφάνισή της, τουλάχιστον τρία άτομα.

Ήδη έχει εκδοθεί Missing alert εκδόθηκε για την Ελένη Ξ. 17 ετών, η οποία εξαφανίστηκε στις 28 Μαΐου.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 30/05/2022, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη σήμερα, 31/5/2022, στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν υπόνοιες εμπλοκής τρίτων ατόμων στην εξαφάνισή της.

Η Ελένη Ξ. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 46 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα