Αυτός ο εκδοτικός οίκος προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ βιβλία σε όλα τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία!

Η καλή είδηση της ημέρας αφορά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής που έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν βιβλία για να εμπλουτίσουν τις σχολικές τους βιβλιοθήκες τους.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση των εκδόσεων Διάπλαση “Προσφέρουμε στις βιβλιοθήκες όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής τρία βιβλία των εκδόσεών μας, τα οποία θα επιλέγουν τα ίδια τα σχολεία από έναν ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο 20 τίτλων ο οποίος θα ανανεώνεται καθημερινά.

Σκοπός μας είναι αυτά τα βιβλία να δοθούν αποκλειστικά και μόνο για τον εμπλουτισμό των αντίστοιχων σχολικών βιβλιοθηκών, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι μαθητές των δημοσίων σχολείων της Αττικής”

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ:

• Ο εκπρόσωπος του σχολείου στέλνει στο [email protected] τα φορολογικά στοιχεία του σχολείου που εκπροσωπεί (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την έκδοση όλων των νόμιμων παραστατικών.

[ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φορολογικά στοιχεία ενός σχολείου είναι τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής όπου ανήκει. Θέλουμε λοιπόν τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής και ως αποδέκτης μπαίνει το σχολείο μόνο με τη διεύθυνσή του.]

• Εμείς στέλνουμε έναν κωδικό πελάτη, με τον οποίο γίνεται η παραλαβή των βιβλίων από το κατάστημά μας, οδός Σόλωνος 19, Κολωνάκι (Δευτέρα και Τετάρτη 9 π.μ. με 5 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9 π.μ. με 9 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνεται μόνο από το κατάστημα των εκδόσεων Διάπλαση. Αποστολές βιβλίων δεν πραγματοποιούνται.

Επίσης τα βιβλία θα διανέμονται μόνο στις Σχολικές Επιτροπές και όχι στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Οι σύλλογοι μπορούν να ενημερώνουν τα σχολεία αν δεν έχουν ήδη ενημερωθεί.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου