Αυτός είναι ο τύπος άνδρα που κάθε γυναίκα πρέπει να αποφεύγει με οποιοδήποτε κόστος!

Κυρίες, ένα νέο δείγμα βρέθηκε ελεύθερο στη φύση. Είναι γνωστός ως Softboy και είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να σας προκαλέσει προβλήματα. Εξακολουθούν να εμφανίζονται εντελώς τρομερές τεχνικές παραλαβής. Πρώτα ήταν ο Μόστινγκ που έσπασε τις καρδιές πολλών γυναικών σε αναζήτηση αγάπης, ή το πάγκο που είναι…. η τέλεια τεχνική για άντρες με χαλαρά ηθικά, αλλά που δεν είναι τόσο κακό όσο το ψάρεμα. Σήμερα υπάρχει κάτι νέο, γνωστό ως το Softboy, ή ο τύπος που σας χειραγωγεί πριν σας κλωτσήσει στο πεζοδρόμιο.

Ποιός είναι αυτος?

Το Softboy είναι δύσκολο να εντοπιστεί στην αρχή, δεδομένου ότι παρουσιάζουν όλες τις ιδιότητες που θέλετε να δείτε σε έναν άνδρα. Πράγματι, η τεχνική του είναι απλή: θα είναι ένας τέλειος κύριος, εκεί όταν τον χρειάζεστε και θα πληροί όλα τα κριτήρια που ψάχνετε. Θέλετε ένα αγόρι που θέλει να παντρευτεί, να αποκτήσει παιδιά και ένα ωραίο σπίτι; Θα σας πει ότι σκοπεύει επίσης να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι για εσάς μετά τον μεγάλο γάμο.

Κάτω από τον ψεύτικο αέρα του ιδανικού γαμπρού όπως ο McDreamy στην ανατομία του Grey, ο Softboy είναι στην πραγματικότητα ένας μεγάλος χειριστής που πλοηγείται από την κατάκτηση στην κατάκτηση, αφού δεν έχει καμία επιθυμία να δεσμευτεί. Θα συγκεντρώσει μια ταυτότητα για να σας πάρει, και όταν αναπόφευκτα αρχίσει να βαριέται στο πλευρό σας, θα κάνει οποιαδήποτε δικαιολογία και θα σας ρίξει, απλά για να πάει και να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο επόμενο θύμα του! Σας ευχαριστώ λοιπόν!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για περισσότερα σχετικά με το φαινόμενο «softboy» και βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσετε στα δίχτυα του!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα