Αυτός είναι ο λόγος που η γάτα σου κάθεται μπροστά από τον υπολογιστή σου-Δες τι προσπαθεί να σου δείξει!

Αγαπάει η γάτα σας το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή; Έτσι εξηγείται αυτή η παράξενη συμπεριφορά των αγαπημένων μας κατοικίδιων! Όλοι οι ιδιοκτήτες γατών που εργάζονται επί του παρόντος από το σπίτι γνωρίζουν ότι οι αγαπημένοι χνουδωτοί και χαδιάρηδες φίλοι τους αγαπούν να κάθονται στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή….. Μια χαριτωμένη συνήθεια, που μερικές φορές μπορεί να μας εμποδίζει όμως στην διεκπεραίωση της δουλειά . Οι παιχνιδιάρες φίλες μας πάντα θέλουν να τραβούν την προσοχή μας, φροντίζοντας να πατήσουν στο πληκτρολόγιο και να μπλοκάρουν την οθόνη του υπολογιστή στη συνέχεια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γάτες μιμούνται τους ιδιοκτήτες τους.

γατες,κατοικιδια γατες,κατοικιδια ζωα γατες,κατοικιδια,κατοικιδια ζωα νηπιαγωγειο,κατοικιδια πτηνα,κατοικιδια ζωα εικονεσ,κατοικιδια για παιδια,κατοικιδια ζωα,κατοικιδια για σπιτι,κατοικιδια για μεσα στο σπιτι,κατοικιδια κουνελια

Στον σύγχρονο κόσμο, ο υπολογιστής ή το τηλέφωνο παίρνουν μια σημαντική θέση στη ζωή μας, και οι γάτες το έχουν καταλάβει αυτό. Ο λόγος που τους αρέσει να ξαπλώνουν τόσο πολύ στα πληκτρολόγια του υπολογιστή μας είναι επειδή βάζουν τα πόδια τους στο ίδιο μέρος με τα χέρια μας. Με άλλα λόγια, μας μιμούνται !

Υπάρχει επίσης ένας άλλος λόγος. Οι γάτες κάθονται όπου βάζουμε τα χέρια μας για να προσελκύσουν την προσοχή μας, και έτσι τους ταΐζουμε. Χρειάζονται στοργή και προσπαθούν να αντικαταστήσουν αυτό που μας τραβάει την προσοχή. Για να μην αναφερθούμε στη ζεστασιά ενός υπολογιστή που πάντα παραμένει ευχάριστη, ειδικά το χειμώνα!

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.