Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι τρόποι για να τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη μέρα!

Μια ρομαντική σχέση είναι ένα μάλλον περίπλοκο πράγμα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα είναι αρκετά εύκολο και αρκεί να βρεις ένα ειδικό άτομο και να ερωτευτείς. Ωστόσο, όσοι προσπαθούν ήδη να οικοδομήσουν σχέση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα αποδείξουν ότι είναι μια σκληρή δουλειά που απαιτεί πολλή αγάπη, υπομονή και προσπάθεια…..

Κατά κανόνα, οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές από τους άνδρες. Χάνουν συνεχώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θέλουν να λάβουν πολλή προσοχή από αυτούς. Γι ‘αυτό πολύ συχνά οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες τους δεν αγαπούν και δεν τους λείπουν.

Αν και δεν είναι απολύτως αλήθεια, θα σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αυτό το πρόβλημα. Σήμερα, σας προτείνουμε δέκα απλούς τρόπους που θα κάνουν τον άντρα σας να σας λείπει. Δοκιμάστε τουλάχιστον ένα από αυτά και δεν θα περιμένετε πολύ για τα αποτελέσματα!

# 1 Αφήστε εσκεμμένα τα πράγματα πίσω

Για να τον χάσετε, πρέπει να αφήσετε τα πράγματα στο σπίτι ή το αυτοκίνητό του. Μπορείτε να αφήσετε ένα σημείωμα ή ένα σκουλαρίκι. Όταν βλέπει αυτά τα μικροσκοπικά πράγματα, θα σας σκεφτεί και το χρόνο που έχετε ξοδέψει ξανά και ξανά.

# 2 Ο προσωπικός χώρος είναι σημαντικός

Αν σας βλέπει πολύ συχνά, δεν θα σας λείψει. Γι ‘αυτό πρέπει να του δώσετε προσωπικό χώρο. Πρέπει να πάρετε μερικά χόμπι. Συνεπώς, παρακολουθήστε μαθήματα γλωσσών ή μαθήματα γιόγκα, πηγαίνετε για ψώνια με τους φίλους σας ή κάτι τέτοιο. Αφήστε τον να σας λείψει, ενώ βελτιώνεστε.

# 3 Κάντε τον να περιμένει

Δεν πρέπει να απαντήσετε αμέσως στις κλήσεις και τα μηνύματά του. Λοιπόν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε ώρες πριν απαντήσετε. Αλλά θα είναι εντάξει να περιμένουμε μερικά λεπτά πριν του στείλουμε το κείμενο πίσω. Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνετε να χάσει και να σας σκεφτεί.

# 4 Αργά

Πολύ συχνά οι άντρες αρέσουν όταν οι σχέσεις αναπτύσσονται γρήγορα. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θέλει τα πάντα να πάνε γρήγορα, θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα αργά. Πρέπει να τον κάνετε να σας γνωρίσει και να σας κατανοήσει καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο θα περιμένει μια ημερομηνία για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας.

# 5 Άρωμα

Τα μικρά κόλπα θα σας βοηθήσουν επίσης να πετύχετε τον στόχο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άρωμά σας για να τον κάνει να χάσει και να σας σκεφτεί. Θα πρέπει να είναι μοναδικό και ευαίσθητο, και όταν αισθάνεται αυτό το άρωμα όπου κι αν είναι, θα σας σκεφτεί.

# 6 Προσθέστε κάποιο μυστήριο

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε σαν ένα ανοιχτό βιβλίο γι ‘αυτόν. Προσθέστε κάποιο μυστήριο και μην πείτε τα πάντα για εσάς κατά την πρώτη σας ημερομηνία. Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνετε να θέλει να σας δει ξανά και ξανά και να σας γνωρίσει καλύτερα.

# 7 Περιπέτειες

Πολύ συχνά οι άνδρες θέλουν να είναι το μόνο άτομο που κάνει τις γυναίκες τους να χαμογελούν. Γι ‘αυτό πρέπει να περάσετε χρόνο και να κάνετε περιπέτειες όχι μόνο μαζί του αλλά και με τους φίλους σας.

Θα ξέρει ότι διασκεδάζετε με άλλους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε και θα σας λείψει. Εκτός αυτού, η διασκέδαση με τους φίλους σας και με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας κάνει ένα πραγματικά θετικό άτομο.

# 8 Δείξτε λίγο ενδιαφέρον για κάποιον άλλο (ή κάτι άλλο)

Κατά κανόνα, οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες τους να ανήκουν μόνο σε αυτές. Γι ‘αυτό πρέπει να τον κάνεις λίγο ζηλιάρης. Μπορείτε να του πείτε ότι έχετε χάσει κάποιον από τους φίλους σας ή θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο σε μαθήματα κεραμικής. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.

# 9 Ένα makeover

Όταν πρόκειται για ραντεβού μαζί του, είναι καλύτερα να φαίνεσαι πανέμορφος. Φορέστε κάτι κομψό, κάντε τα μαλλιά σας και μην ξεχνάτε το μακιγιάζ. Κάντε τον να θυμάται την καταπληκτική εικόνα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

# 10 Αφήστε τον να θέλει περισσότερα

Περάστε χρόνο μαζί του, μαγειρέψτε για κάτι νόστιμο, διασκεδάστε και κατανοήστε τον, αλλά δείξτε του ότι έχετε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνετε λαχτάρα για την εταιρεία και την προσοχή σας.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου