Αυτό το μοντέλο βρήκε έναν τρόπο να ανεβάσει την ”διάθεσή” της και άφησε θύματα…Προσοχή οι καρδιοπαθείς!

Το 23χρονο μοντέλο της Βραζιλίας θα μπορούσε πολύ καλά να έχει ανακαλύψει έναν φυσικό τρόπο αύξησης της λίμπιvτο! Και το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές ώρες κάτω από τον ήλιο! Η Leticia Martins, γνωστή ως Lunna Leblanc στους θαυμαστές της στο instagram, ισχυρίζεται ότι βρήκε τη λύση για να ενισχύσει φυσικά τη λίμπιντο…

Ηλιοθεραπεία σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας
Το μοντέλο Instagram δημοσίευσε μια άγpια ​​εικόνα για τον εαυτό της να κάνει ηλιοθεραπεία με ιδιαίτερη έμφαση στην έκθεση των ιδιωτικών της περιοχών απευθείας στον ήλιο . Ισχυρίζεται ότι:

Η έκθεση των ιδιωτικών σας τμημάτων στον ήλιο μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη ενέργεια, να αυξήσετε τη λίμπιvτο σας, να βελτιώσετε τον καρδιακό ρυθμό (που ρυθμίζει ολόκληρη τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος) και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλά;
Επομένως, όχι μόνο αυτό είναι καλό για τη σεξοuαλική σας ορμή, αλλά προφανώς η έκθεση της γεννητικής περιοχής κάποιου απευθείας στον ήλιο έχει πολλά οφέλη !

Το μοντέλο της Βραζιλίας εξήγησε ότι είχε σχεδόν χάσει εντελώς τη λίμπιvτο της μετά από τόσο καιρό σε καραντίνα :

Ήταν τραυματικό. Δεν θέλω πια καραντίνα χωρίς σεχ. Κανείς δεν μπορεί να το πάρει.
Υπάρχει επιστημονική αλήθεια πίσω από αυτό;
Λοιπόν, ο ειδικός σεξοuαλικής υγείας στην Κλινική Υγείας των Γυναικών Aly Dilks, πιστεύει ότι οι ακτινοβολίες του ήλιου μπορούν στην πραγματικότητα να αυξήσουν τη λίμπιvτο κάποιου:

Όσον αφορά τις χημικές ουσίες που διεγείρει, η τεστοστερόνη είναι η πιο υπεύθυνη για τη σεξοuαλική μας ορμή και μελέτες δείχνουν ότι ο ήλιος είναι ένας μεγάλος παράγοντας στην παραγωγή του. Είναι ενδιαφέρον ότι η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων στις γυναίκες που συνδέεται με χαμηλότερη λίμπιvτο.
Έτσι, σύμφωνα με τη Lunna, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε μερικές ώρες την εβδομάδα στην ηλιοθεραπεία στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σας και θα αρχίσετε να δοκιμάζετε τα άφθονα οφέλη για την υγεία αυτού του απλού κόλπου.

 

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία