Αυτό το απίστευτο συστατικό που βοηθά στη θεραπεία της τριχόπτωσης-Θα το δοκιμάσεις;

Άγχος, εποχιακές αλλαγές, κατάθλιψη μετά τον τοκετό, προβλήματα υγείας … όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν απώλεια μαλλιών. Αλλά πώς μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να μεγαλώνουν γρήγορα; Η απώλεια των μαλλιών σας είναι πάντα μια δύσκολη δοκιμασία και η εύρεση λύσης για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών είναι συχνά περίπλοκη. Συμπληρώματα διατροφής, ογκώδη σαμπουάν, θεραπείες στο σπίτι … έχετε δοκιμάσει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μαγικό ενεργό συστατικό ικανό να κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν με βιώσιμο τρόπο.

Φυσικά
Στην πραγματικότητα, ένα αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται συχνά σε αιθέρια έλαια για τις αντιφλεγμονώδεις αρετές του και η υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά θα μπορούσε να είναι ιδανικό για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών: είναι ο ευκάλυπτος . Μια αρκετά πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα οφέλη του ευκαλύπτου για τα προβλήματα των μαλλιών και την υγεία του τριχωτού της κεφαλής . Ο William Gaunitz, πιστοποιημένος τριχολόγος και ιδρυτής της μεθόδου Gaunitz Trichology, λέει στο The Zoe Report :

Ο ευκάλυπτος έχει άμεσο αντίκτυπο στη μείωση του πολλαπλασιασμού βακτηρίων και μυκήτων που ζουν φυσικά στο τριχωτό της κεφαλής και επιδεινώνεται από την κακή διατροφή, τους παράγοντες του τρόπου ζωής και τη γενετική.
Ο ευκάλυπτος βοηθά στη διέγερση των θυλακίων των μαλλιών, γεγονός που βελτιώνει τελικά τη γενική υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, δημιουργώντας μια πληρέστερη κεφαλή μαλλιών.

Εάν θέλετε ποτέ να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών, η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν και θεραπείες εμπλουτισμένες με ευκάλυπτο στο τριχωτό της κεφαλής , χωρίς να χρησιμοποιήσετε ποτέ το αιθέριο έλαιο , το οποίο είναι πολύ συμπυκνωμένο και το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και να φράξει τα θυλάκια των μαλλιών.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα