Αυτή η δίαιτα σε κάνει να χάσεις 10 κιλά σε μόλις 2 εβδομάδες-Μάθε όμως με ποιες συνέπειες…

Η δίαιτα Thonon είναι σαν ένα μικρό θαύμα επειδή υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε μόλις 14 ημέρες. Αλλά τι κάνει αυτή η δίαιτα στο σώμα μας που οι δημιουργοί κρύβουν από εμάς; Κάθε φορά που κάποιος θέλει μια γρήγορη, τέλεια φιγούρα μπικίνι, συχνά πηγαίνει σε δραστικές δίαιτες για να τις πάρει…… Μια αλλαγή της υγιεινής διατροφής σε συνδυασμό με την άσκηση θα ήταν πολύ πιο υγιεινή, αλλά οι έφηβοι, ιδιαίτερα, χάνουν όλο και περισσότερο λόγω αυτής της τρέλας διατροφής, τρελό!

Η τέλεια φιγούρα μπικίνι σε 14 ημέρες
Εάν θέλετε να χάσετε αυτά τα κιλά που κερδίσατε στο κλείδωμα, θα μπορούσατε πάντα να κάνετε δίαιτα . Για παράδειγμα, η δίαιτα Thonon , η οποία υπόσχεται να σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε μόλις 14 ημέρες.

Ένας ρεπόρτερ RTL από το Fit for Fun αποφάσισε να το δοκιμάσει. Ακολούθησε τους αυστηρούς κανόνες της δίαιτας για δύο εβδομάδες και μέχρι το τέλος της, ήταν 5 κιλά ελαφρύτερη και χαρούμενη γιατί φαινόταν καλή στο μπικίνι της. Αλλά άξιζε πραγματικά;

Επιδράσεις στο σώμα
Το ερώτημα είναι, πόσο ευτυχισμένο ήταν το σώμα του δημοσιογράφου μετά από αυτήν την αυστηρή δίαιτα ; Όχι πολύ χαρούμενος καθόλου! Στη δίαιτα Thonon , οι υδατάνθρακες απαγορεύονται αυστηρά, με μόνο πρωτεΐνες και λαχανικά να επιτρέπονται στο μενού.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Επιτρέπεται να τρώτε μόνο 600 έως 800 θερμίδες την ημέρα. Για κανονικές δίαιτες, αυτό είναι απλώς πρωινό! Αυτό σημαίνει ότι ενώ είστε σε αυτή τη δίαιτα, είστε πάντα πεινασμένοι.

Καταστροφή μυών
Το πρόβλημα είναι ότι το σώμα έχει τόσο λίγη ενέργεια, οπότε καταναλώνει θερμίδες στους μυς. Αυτό σημαίνει ότι αντί να καίτε λίπος , χάνετε μυϊκή μάζα αντί που δεν είναι πραγματικά το σημείο να χάσετε βάρος…

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχετε ούτε αρκετή ενέργεια για να ασκήσετε. Δεν έχετε πολύ ενέργεια και το yo-yo αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο . Θα πρέπει να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή, η οποία ενσωματώνει την άσκηση γιατί παρόλο που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, είναι πολύ πιο υγιεινό!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα