Αυτή είναι η πιο ζηλιάρα γυναίκα στον κόσμο-Δες τι έκανε!

Η Ντέμπι Γουντ ζηλεύει τόσο πολύ που έκανε τον φίλο της να κάνει δοκιμές ανιχνευτή ψεμάτων! Παρά τις βαθιές ανησυχίες της, την τρέλα και την ανθυγιεινή ζήλια της, κατέληξαν να λένε ναι – αλλά είναι λίγο ασυνήθιστος γάμος. Διαγνωσμένη ως πάσχων από σύνδρομο Othello ή Morbid Jealy, αυτή η 42χρονη….. γυναίκα από την Αγγλία, η Debbie Wood , παντρεύτηκε στην πραγματικότητα. Αλλά το ζευγάρι έχει ήδη πολλή ιστορία…

Συναντήθηκαν στο Facebook και όλα πήγαν καλά, αλλά ο Steve Wood σύντομα ανακάλυψε το ελάττωμα της Debbie: ακραία ζήλια! Είχε ήδη κάνει μια δοκιμή ανιχνευτή ψεμάτων μερικές φορές πριν παντρευτεί και δεν του επιτρέπεται να προσκαλέσει γυναίκες στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις όπως αυτή που έπρεπε να πληροί για να παντρευτεί τη Debbie. Κάποτε ισχυρίστηκε:

Την αγαπώ και ελπίζω να την αλλάξω.
Ωστόσο, ήταν η Ντέμπι που έκανε την αλλαγή μόνη της κάνοντας την αλλαγή για να γίνει ένα μοντέλο συν μέγεθος. Η Wood εξήγησε στο περιοδικό Closer ότι η νέα πορεία της σταδιοδρομίας της ενστάλαξε την εμπιστοσύνη στον εαυτό της και της επέτρεψε να αισθανθεί πιο άνετα στη σχέση της. Η προσοχή που παίρνει ακόμη και κάνει τον σύζυγό της ζηλιάρης αντ ‘αυτού:

Θέλω να διαλύσω τη φήμη μου ως ζηλότυπη γυναίκα. Για πρώτη φορά σε ηλικίες, νιώθω καλά για τον εαυτό μου, και καθώς έχω γίνει πιο σίγουρος, μπορώ να εμπιστευτώ τον Steve περισσότερο. Ζηλεύεται την προσοχή που έχω – αλλά αυτό με κάνει να νιώθω πιο ασφαλής.

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία