Αυτή είναι η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών φέτος που έχει κατακλύσει το Instagram-Θα το δοκίμαζες;

Ο Σεπτέμβρης είναι η εποχή του ξεκινήματος των εργασιακών και σχολικών καθηκόντων και πάντα μία αλλαγή επιβάλλεται, ώστε να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας ξεκολλήσει από την ρουτίνα! Μην διστάσετε λοιπόν και δοκιμάστε αυτό το νέο holographic χρώμα για να δώσετε στα μαλλιά σας ένα τελείως διαφορετικό και νεανικό στυλ!

Οι Instagrammers που δοκιμάζουν την νέα αυτή τάση δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τίποτα! Αλλά να είστε σίγουροι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε τα ολογραφικά μαλλιά, υιοθετώντας μια πιο διακριτική εμφάνιση. Η λύση? Επιλέξτε παστέλ χρώματα που μπορούν να βελτιώσουν τα κυματιστά μήκη ή να φέρουν ένα άγγιγμα της πρωτοτυπίας στις πλεξούδες.

Η αρχή αυτού του χρωματισμού είναι ένα ιριδίζον χρώμα βαφής. Για την επίτευξη κλίσης, ιριδίζουσας και μεταλλικής επίδρασης από μωβ σε γκρι και μπλε και ροζ, οι αποχρώσεις του χρώματος συνδυάζονται και δίνουν στα μαλλιά σας μια μοναδική εμφάνιση. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή, ο οποίος χάρη στις γνώσεις τους όσον αφορά το χρωματισμό, θα είναι καλύτερα σε θέση να σας καθοδηγήσει προκειμένου να αποκτήσετε αυτήν την νέα εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα την ομορφιά των μαλλιών σας .

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε; Αυτό το νέο στυλ μαλλιών εισβάλλει στο Instagram!

Δείτε το ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου