Αυτές είναι οι απαγορευμένες τροφές που δεν πρέπει να δίνετε στα κατοικίδιά σας!

Προσοχή ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων! Παρακολουθήστε το βίντεό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τρόφιμα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να δώσετε στα κατοικίδια ζώα σας. Όταν τρώτε, ο σκύλος ή η γάτα σας μπορεί να γίνει κύριος στην τέχνη της αποπλάνησης. Αλλά ορισμένα τρόφιμα δεν επιτρέπονται απολύτως για τα κατοικίδια ζώα σας, προς όφελος της υγείας τους!Η σίτιση αυτών των τροφίμων στα κατοικίδια ζώα σας θα μπορούσε να έχει θανατηφόρες συνέπειες
6 τροφές ποτέ για να ταΐσετε το κατοικίδιό σας
Εδώ είναι 6 τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε τις γάτες ή τα σκυλιά σας κοντά εάν θέλετε να τα διατηρήσετε υγιή και ασφαλή.

Είναι δύσκολο να αντισταθείς
Γνωρίζουμε ότι τα κατοικίδια ζώα μας δεν πρέπει να τρώνε κάτι που δεν είναι το εξειδικευμένο σκυλί ή γάτα Αλλά μερικές φορές, παραδεχόμαστε, παραδίδουμε …

Σοκολάτα
Όλοι το ξέρουμε αυτό. Σοκολάτα – είναι νόστιμο για εμάς, αλλά δεν είναι για ζώα. Περιέχει ουσίες γνωστές ως μεθυλοξανθίνες που μπορούν να προκαλέσουν εμετό στο κατοικίδιο ζώο σας. Εάν τρώει πολύ, θα μπορούσε ακόμη και να αποβεί μοιραίο. Επομένως, μην αναλάβετε τον κίνδυνο και αποφύγετε να τον αφήσετε να πάρει ούτε ένα κομμάτι σοκολάτας.

Αβοκάντο
Το αβοκάντο μπορεί να γίνει πραγματικό δηλητήριο για τη γάτα σας, προκαλώντας εμετό και διάρροια. Επομένως, αποθαρρύνεται έντονα να το δώσετε σε γάτα, σκύλο, χάμστερ, πουλί ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο ζώο για αυτό το θέμα! Κρατήστε το για τον εαυτό σας!

Βερίκοκα
Το βερίκοκο είναι ένα επικίνδυνο φρούτο για τα ζώα επειδή δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ένα λάκκο στη μέση, έτσι κινδυνεύουν να ασφυκτιούν. Εάν ρίξετε τα κουκούτσια βερίκοκου στον κάδο, βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Αλκοόλ
Το αλκοόλ μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας, αλλά μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνο για τα κατοικίδια ζώα σας εάν το καταναλώνουν ακούσια. Μπορεί να προκαλέσει εμετό, αναπνευστικά προβλήματα, κώμα και ακόμη και θάνατο. Παίρνει πολύ λιγότερα για μια γάτα ή ένα σκύλο να πάρει αυτά τα συμπτώματα από ό, τι για έναν άνθρωπο, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί με οποιοδήποτε αλκοόλ έχετε στο σπίτι.

Σταφύλια
Ακόμα και σε μικρές ποσότητες, αποθαρρύνετε έντονα να δώσετε σταφύλια στα κατοικίδια ζώα σας. Μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια και άλλα ανίατα προβλήματα. Ποτέ μην τα δίνετε στα κατοικίδια σας, καθώς ούτε ένα σταφύλι θα μπορούσε να τα θέσει σε κίνδυνο.

Ξηροί καρποί
Τα καρύδια Macadamia μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα και να προκαλούν κόπωση και έμετο. Οι τοξίνες που περιέχουν μπορούν επίσης να επηρεάσουν σοβαρά τα ζωτικά όργανα των κατοικίδιων ζώων σας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα