Αυτές είναι οι 5 πιο αγαπημένες ταινίες στο Netflix-Τις έχεις δει;

Επισκεφθείτε το Netflix για την καθημερινή σας συγκίνηση ανακαλύπτοντας τις απίστευτες ζωές και ιστορίες διάσημων προσώπων να παρουσιάζονται σε πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες! Δεδομένου ότι όλος σχεδόν ο πλανήτης επιστρέφει σε Lock down,τι καλύτερο από το να χαλαρώσετε με την οικογένειά σας και να απολαύσετε τις εξαιρετικές ταινίες που έχουμε να σας προτείνουμε….Αυτή τη φορά θα σας προτείνουμε να ερευνήσετε τη ζωή αυτών των υπέροχων χαρακτήρων που όλοι διαμόρφωσαν την κοινωνία μας σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Η θεωρία των πάντων (2014)
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια ασθένεια υπέστη ο διάσημος επιστήμονας Stephen Hawking ; Σε αυτήν τη βιογραφία, ο Eddie Redmayne ( Χάρι Πότερ: Φανταστικά Beasts ) αναλαμβάνει με ακρίβεια και ευαισθησία το ρόλο της ιδιοφυΐας φυσικής και κοσμολογίας, από τις περιπέτειες του στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έως την ανακάλυψη της νόσου του (νόσος του Charcot).

Ο ηθοποιός έλαβε το Όσκαρ για τον Καλύτερο Ηθοποιό το 2015 για την απόδοσή του, τρία χρόνια πριν ο Stephen Hawking πέθανε δυστυχώς.

Ο φωτογράφος του Μαουτχάουζεν (2018)
Η αληθινή ιστορία του Francesco Boix , του ισπανού φωτογράφου που έκλεψε πολλές φωτογραφίες των φρουρών και των κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Αυτές οι φωτογραφικές μαρτυρίες δείχνουν την πραγματική φρίκη των στρατοπέδων θανάτου κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Νυρεμβέργης το 1946 .

Steve Jobs (2015)
Ακολουθώντας την ιστορία της ιδιοφυΐας πίσω από τον γίγαντα IT της Apple , αυτή η βιογραφία επικεντρώνεται σε τρεις βασικές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο θρυλικός Michael Fassbender ( 12 Years a Slave , X-Men ) αναλαμβάνει το ρόλο του Jobs, απεικονίζοντας με ακρίβεια την οραματιστική αίσθηση του ανθρώπου που άλλαξε τον κόσμο τόσο δραστικά.

Το Κοινωνικό Δίκτυο (2010)
Ένας άλλος που κατέκτησε τον κόσμο της τεχνολογίας τόσο δραματικά, το Κοινωνικό Δίκτυο παρακολουθεί την ιστορία της άνοδος του Facebook και του Διευθύνοντος Συμβούλου του, Mark Zuckerberg, ο οποίος δημιούργησε το Facebook από τον κοιτώνα του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ο Jesse Eisenberg ( Zombieland ) παίζει τη μεγαλοφυία των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που, παρά το γεγονός ότι εγκαταλείφθηκε από το Χάρβαρντ το δεύτερο έτος του, πυροδότησε την ψηφιακή επανάσταση που μας έχει γοητεύσει από τότε.

Zodiac (2007)
Αυτή η ταινία με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo και Robert Downey Jr. ( Iron Man ) ακολουθεί την ιστορία της ομάδας ανδρών που διερεύνησαν τον περίφημο Zodiac Killer του Σαν Φρανσίσκο . Εάν είστε οπαδός όλου του αληθινού περιεχομένου εγκληματικότητας που διατίθεται σήμερα στο Netflix, σίγουρα θα το αγαπήσετε και αυτό!

Για ενημερωμένο κοινό.

Αφού απολύσετε αυτές τις βιογραφικές ταινίες , γιατί να μην παρακολουθήσετε τις καλύτερες ταινίες τρόμου του Netflix ;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα