Αυτές είναι οι 3 υπερτροφές για αποτοξίνωση, όμορφο δέρμα και απώλεια βάρους-Κάνουν θαύματα!

Το να φαίνεται τέλειο είναι το όνειρο πολλών γυναικών, αλλά μόνο μερικές πετυχαίνουν. Δεν προσπαθούμε να υποτιμήσουμε την προσπάθεια κάποιου να φανεί άψογη, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό από το να θέλουμε να φαίνεσαι υπέροχα. Η σκληρή δουλειά βρίσκεται πίσω από μια πολύ επιτυχημένη και τέλεια……. εμφάνιση, καθώς και ένα μεγάλο μερίδιο γνώσης που άλλοι τείνουν να παραμελούν.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς το φαγητό μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένα συστατικά που εάν τα προσθέσετε στο καθημερινό σας μενού, όχι μόνο θα βελτιώσετε την κατάσταση του δέρματός σας, αλλά και θα προωθήσετε την απώλεια βάρους και την αποτοξίνωση. Είσαι έτοιμος?

Πίστωση: Freepik

# 1. Τζούμπαμπα

Το Jujuba μοιάζει με αποξηραμένα σύκα και έχει γεύση τόσο γλυκό, ωστόσο, είναι πολύ πιο πλούσιο σε όλες τις πιθανές βιταμίνες και γι ‘αυτό είναι τόσο υπέροχο για εσάς. Μπορείτε να το φάτε όπως οποιοδήποτε άλλο αποξηραμένο φρούτο ή μπορείτε να τα προσθέσετε στα δημητριακά ή το γιαούρτι, ανεξάρτητα από τη μέθοδο παρασκευής, θα συνεχίσετε να αποκομίζετε τα οφέλη του φρούτου.

Πίστωση: Pixabay

# 2. Γκότζι

Πολύ συχνά τα μούρα goji διαφημίζονται ως θεραπεία για το υπερβολικό βάρος . Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότερα οφέλη για αυτούς από αυτό. Το θέμα είναι ότι η τακτική κατανάλωση μούρων goji επηρεάζει το δέρμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν εύκολα να εξαλείψουν τον πόνο στα πόδια και πολλά άλλα θέματα.

Πίστωση: Freepik

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα τσάι από τα μούρα και να το απολαύσετε καθημερινά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εμπόδια goji σε σούπες, σαλάτες και ακόμη και σάλτσες.

Πίστωση: Freepik

# 3. Τα δάκρυα του Ιώβ

Εάν υπάρχει το καλύτερο συστατικό για την αποτοξίνωση που θα ήταν τα δάκρυα του Job. Ακόμα κι αν δεν περιέχουν ολόκληρο μερίδιο βιταμινών, αλλά ασχολείται με την αποτοξίνωση απλά τέλεια . Μπορείτε να προσθέσετε τα δάκρυα του Job ως μπαχαρικό σε οτιδήποτε και θα αποκομίσετε τα οφέλη.

Πίστωση: Freepik

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία