Αυτά είναι τα 15 εντυπωσιακότερα σχέδια για τατουάζ-Θα τολμήσεις να ξεχωρίσεις;

Η λέξη tattoo, ή tattow στον 18ο αι., είναι δανεισμένη από την Πολυνησιακή λέξη tatau, που σημαίνει ορθός, έντεχνος.  Πριν την εισαγωγή της Πολυνησιακής λέξης στο λεξιλόγιο, η πρακτική του τατουάζ περιγραφόταν στη Δύση ως τσιμπήματα, ζωγραφική ή χρώση. Οι ναυτικοί κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους λάνσαραν αργότερα, τόσο τη λέξη όσο…..

την επαναφορά της ιδέας του τατουάζ στην Ευρώπη.

Η λέξη «tattoo» εισήχθη στην Ευρώπη από τον εξερευνητή Τζέιμς Κουκ, όταν επέστρεψε το 1769 από το πρώτο του ταξίδι στην Αϊτή και τη Νέα Ζηλανδία. Στη αφήγησή του για το ταξίδι, αναφέρεται σε μια δραστηριότητα που ονομάζεται «tattaw». Πρότερα αυτού περιγραφόταν σαν σημάδεμα, ζωγραφική, ή χρώση.Οι θαυμαστές του τατουάζ μπορεί να αναφέρονται στα τατουάζ ως «μελάνι», «κομμάτια», «τέχνη του δέρματος» «τέχνη του τατουάζ», «τατς», ή «δουλειά», ενώ οι δημιουργοί ως «καλλιτέχνες του τατουάζ», «τατούερς», ή «τατούιστς» και τα μέρη όπου εργάζονται ως «καταστήματα τατουάζ», «στούντιο τατουάζ» ή «αίθουσες τατουάζ».

Το σώμα ενός ατόμου είναι το πιο πολύτιμο υλικό δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να φέρει το παραμύθι που φαντάζεται κανείς στο σώμα του όλη του τη ζωή. Δείτε τα παρακάτω σχέδια τατουάζ που μοιάζουν μόλις να έχουν ξεπnδήσει από ένα μαγικό βιβλίο παραμυθιών!

 

Ονειροπόλος

 

Ονειροπόλος

 

Ονειροπόλος

 

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ονειροπόλος

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα