Αυτά είναι τα πιο βρώμικα μέρη σε ένα σπίτι-Το ήξερες;

Είναι άνοιξη και ήρθε η ώρα να κάνετε τον εαρινό σας καθαρισμό; Για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι τα πιο βρώμικα μέρη στο σπίτι σας που συχνά ξεχνάμε κατά τον καθαρισμό. Να λάβει υπόψη! Δεν τα σκεφτόμαστε πάρα πολύ, και όμως, υπάρχουν πολλά μέρη που ξεχνάμε για τον καθαρισμό των υπνοδωματίων μας……Για παράδειγμα, το στρώμα . Περιέργως, καθαρίζουμε τα σεντόνια και τα σεντόνια μας κάθε εβδομάδα, αλλά συχνά ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα ! Για να το διατηρήσετε ωραίο και καθαρό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το κενό πάνω του. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τις πρίζες και τους διακόπτες σας , αρκεί να το σκουπίσετε με ένα πανί. Τέλος, μην ξεχάσετε τις λαβές των θυρών σας! Είναι ένας τόπος φωλιάσματος για βακτήρια!

Στην κουζίνα

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα και μέρη που ξεχνάμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι . Σαν τι? Η σχάρα πιάτων, το εσωτερικό των συρταριών και ακόμη και στο ψυγείο . Ένα υγρό πανί μία φορά το μήνα είναι αρκετό για να τα διατηρήσει καθαρό. Επίσης,Ίσως δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λευκό ξύδι για να αφαιρέσετε το ασβέστη από το εσωτερικό του βραστήρα και της καφετιέρας σας.

Στο μπάνιο

Αν υπήρχε ποτέ κάτι που ξεχνάμε κατά τον καθαρισμό του μπάνιου, είναι η κουρτίνα του ντους . Και όμως, είναι γεμάτο βακτήρια. Για να το διατηρήσετε καθαρό, ρίξτε το στο πλυντήριο με λίγο λευκό ξύδι . Για να το πάρετε απόλυτα καθαρό, βάλτε τις πετσέτες μπάνιου σας στο τύμπανο , καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε την κουρτίνα όπως εξηγεί η ιστοσελίδα Madmoizelle.

Το λευκό ξίδι για τον καθαρισμό είναι μια πραγματική εξοικονόμηση ζωής. είναι φθηνό και αποδοτικό και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για την αφαλάτωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση της σκουριάς από το σκεύος από χυτοσίδηρο , τον καθαρισμό του εσωτερικού του ψυγείου και την απομάκρυνση και την εξάλειψη της οσμής από το ντους . Εξαρτάται από εσάς τώρα!

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.