Αυτά είναι τα 7 σημεία που κάθε άντρας λατρεύει να τον αγγίζουν-Δεν πάει ο νους σου!

Μια αρκετά κοινή παρανόηση του όμορφου μισού της ανθρωπότητας είναι η πεποίθηση ότι οι εpωτογενείς ζώνες οποιουδήποτε ανθρώπου δεν υπερβαίνουν την οικεία ζώνη του. Ας εξερευνήσουμε το ανδρικό σώμα για εpωτογενείς ζώνες. Οι εpωτογενείς ζώνες είναι περιοχές του δέρματος που οδηγούν σε σεξοuαλική διέγεpση όταν αγγίζονται.

Ο κύριος κανόνας ενός ιδανικού εpαστή είναι να δώσει στον άντρα αυτό που χρειάζεται. Ωστόσο, οι άνδρες είναι συχνά απρόθυμοι να μοιραστούν μυστικά σχετικά με τις λεπτότητες της σεξουαλικής τους φύσης με τις γυναίκες, οπότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε όλη την εμπειρία σας, ελέγχοντας πώς αντιδρά ο σύντροφός σας όταν αγγίζετε ορισμένα μέρη του σώματός του. Εάν είστε αρκετά υπομονετικοί, ευαίσθητοι και προσεκτικοί, ο άνθρωπος θα αισθανθεί ότι διαβάζετε τις σκέψεις του εγκαίρως.

Φαίνεται ότι το σώμα ενός άνδρα είναι ένας εξαιρετικά απλός μηχανισμός. Ο άντρας σας χρειάζεται επίσης πλήρη διέγεpση του σώματός του. Ας ρίξουμε μια ματιά σε επτά σημεία στο σώμα που ο άντρας σας θέλει κρυφά να αγγίξετε:

# 1. Το πρόσωπό του. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εpωτογενής ζώνη της αγαπημένης σας, επειδή το δέρμα εδώ είναι γεμάτο από πολλές νευρικές απολήξεις.

# 2. Το πίσω μέρος του λαιμού του. Αυτή είναι και πάλι η ισχυρότερη εpωτογενής ζώνη για πολλούς άντρες.

# 3. Τα χείλη του. Τα χείλη είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα δάχτυλα και ακόμη πιο ευαίσθητα από το δέρμα του προσώπου, το οποίο θεωρείται μάλλον τρυφερό. Αγγίξτε τα με τα χείλη ή τα νύχια σας.

# 4. Το άκρο του. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μέρος όπου το χαϊδεύοντας, το χαστούκι και το δάγκωμα είναι κατάλληλο.

# 5. Το δέρμα του. Αγγίξτε όλο το δέρμα του με τα χέρια σας.

# 6. Τα αυτιά του. Αγγίξτε τα συχνά με τα χέρια ή τα χείλη σας. Θα του αρέσει.

# 7. Η πλάτη του. Αυτή η περιοχή συχνά παραμελείται και υπάρχουν λίγες εpωτογενείς ζώνες στο πίσω μέρος. Οι κινήσεις μασάζ γίνονται καλύτερα από πάνω προς τα κάτω. Μπορείτε να αγγίξετε την πλάτη του, όχι μόνο με τα χέρια σας, αλλά με το στnθος ή τα μαλλιά σας.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα