Αυτά είναι τα 5 μυστικά της βασίλισσας Ελισάβετ που το παλάτι τρέμει αν αποκαλυφθούν!

Σκέφτηκες ότι ήξερες τα πάντα για την Ελισάβετ Β ‘; Μπορεί να κάνετε λάθος! Εδώ είναι 5 πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα της Αγγλίας. Στην ηλικία των 94 ετών, η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ είναι πλέον η μακροβιότερη βασίλισσα στη βρετανική ιστορία. Εδώ και πέντε χρόνια, η Βασίλισσα κατείχε αυτόν τον….. τίτλο, με 68 χρόνια, 6 μήνες και 14 ημέρες στον βρετανικό θρόνο. Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε η Βασίλισσα Βικτώρια, η οποία βασιλεύει για 63 χρόνια, 7 μήνες και 2 ημέρες.

Αν νομίζατε ότι ξέρατε τα πάντα για τη Βασίλισσα της Αγγλίας, έχετε λάθος. Υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα γεγονότα για τα οποία μπορεί να μην έχετε ακούσει που μπορεί να σας εκπλήξουν, και που δείχνουν τη δύναμη που κρατάει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘στα χέρια της!

Εδώ είναι 5 άγνωστα γεγονότα για τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Κυριαρχεί πάνω από 16 χώρες
Το όνομα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘είναι η Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαίρη του Γουίντσορ και ενώ είναι η Βασίλισσα της Αγγλίας, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι επίσης η μονάρχης πολλών άλλων χωρών. Επίσης βασιλεύει πάνω από τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος, τις Μπαχάμες, τη Γρενάδα, την Παπούα Νέα Γουινέα, τα Νησιά Σολομώντος, το Τουβαλού, την Αγία Λουκία, τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπελίζ και Άγιος Χριστόφορος και Νέβις … Τώρα, αυτό είναι αρκετά! Αυτές είναι οι χώρες που αποτελούν την Κοινοπολιτεία , τις πρώην αποικίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχει τους κύκνους στον Τάμεση
Κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο … Η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘είναι η ιδιοκτήτρια των χωρίς σήμανση κύκνων στον Τάμεση. Και ακόμη πιο τρελός, ο νόμος του 1324, που εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Έντουαρντ Β, δηλώνει ότι «ο μονάρχης κατέχει τις φάλαινες και τους οξύρρυγχους που έχουν ληφθεί στη θάλασσα ή οπουδήποτε στο βασίλειο». Επιπλέον, μπορεί, εάν το επιθυμεί, να διεκδικήσει στο όνομα της κορώνας οποιοδήποτε από αυτά τα ψάρια ή θηλαστικά που αλιεύονται στη θάλασσα σε ακτίνα 3 μιλίων από τις ακτές της χώρας.

Δεν μπορείτε να της μιλήσετε και να σας ακούσι
Προσέξτε, μην αγγίζετε τη βασίλισσα. Απαγορεύεται να την αγγίξετε ή ακόμη και να της μιλήσετε εάν δεν έχετε εξουσιοδοτηθεί να το κάνετε. Αυτό δεν είναι θέμα γέλιου.

Ανακοινώθηκε νεκρή το 2015
Στις 3 Ιουνίου 2015, το BBC ανακοίνωσε κατά λάθος το θάνατο της Βασίλισσας. Σε έναν πανικό , αυτές οι πληροφορίες μεταδόθηκαν γρήγορα από το CNN και μια γερμανική καθημερινή εφημερίδα. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τελικά αρνήθηκε τη φήμη , λέγοντας ότι τα πήγε πολύ καλά.

Έχει τη δική της μηχανή μετρητών
Τέλος, απίστευτο αλλά αληθινό, η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘δεν πρέπει ποτέ να έχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για μετρητά. Έχει μόνο ένα μηχάνημα μετρητών στο υπόγειο του Buckingham Palace.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Elizabeth II!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου