Αυτά είναι τα 3 πιο ακατάλληλα ζώδια για σχέση-Κορίτσια μακριά!

Σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για ανθρώπους που προτιμούν τα ενδιαφέροντά τους από άλλους. Σε περίπτωση που είστε ο απογοητευμένος, πιθανότατα έγινε από έναν από αυτούς τους λαμπρούς πιθανούς παραβάτες. Όταν υπάρχει ανυπομονησία, σκεπτικισμός ή δυσκολίες αφοσίωσης, θα βρείτε μερικούς άνδρες και γυναίκες που…….. απλά δεν μπορούν παρά να παpαβιάσουν τις καρδιές όλων. Δεν είναι ότι είναι άκαρδο.Πρέπει να είστε προσεκτικοί και στα τρία αυτά ζώδια και θα αποτρέψετε τη ραγισμένη καρδιά!

ScreenHunter 1052

# 1. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η ενέργεια και η εμπιστοσύνη σας κάνουν όλους να ελκuονται μηχανικά από εσάς. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να συμμετέχετε σε πολλές διαφορετικές συνδέσεις. Το δίλημμα είναι ότι μπορείτε να είστε κάπως εγωιστές.

Βάζετε τα ενδιαφέροντά σας στην πρώτη θέση μετά τη σύζυγό σας. Εάν μία σχέση σας κουράζει απλά την εγκαταλείπετε με την πρώτη ευκαιρία.

# 2. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μισείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας, επομένως να καταλήξετε να ραγίσετε την καρδιά του και να σύρετε κάποιον για πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι του αξίζει. Είστε αστείοι, μαγικοί και πολύ αξιολάτρευτοι …

# 3. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είστε απλά πολύ σοβαροί. Οι άνθρωποι συμπαθούν πόσο αναλυτικοί και πρακτικοί είστε, αλλά απλώς το παίρνετε στην ιδέα να μην ξεχάσετε τους άλλους και να ξέρετε τα πάντα, κάτι που προκαλεί πολύ θλίψη. Περιμένετε οι επισκέπτες να είναι σαν εσάς προσωπικά, ωστόσο, είναι αδύνατο!

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα