Αυτά είναι! Πάρτυ με άρωμα GNTM 3-Ποιοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει διασκέδαζαν ξέφρενα;

Το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model συνεχίζει κανονικά και πλέον έχουμε ήδη τις πρώτες αποχωρήσεις, με πολλές εκπλήξεις, είναι η αλήθεια. Πολλά από τα παιδιά, που θεωρούνταν φαβορί, είδαμε ότι αποχώρησαν, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν τα πράματα αλλιώς από ότι τα είχαμε φανταστεί στην αρχή.

Βέβαια βλέπουμε ότι πολλά παιδιά συνεχίζουν τη ζωή τους έξω, ενώ σίγουρα έχουν όλοι ξεκινούν δειλά δειλά τις συνεργασίες και να μπαίνουν στον χώρο της μόδας.

Κάποιοι μάλιστα κάνουν και παρέα μετά την γνωριμία τους στο στούντιο του ριάλιτι και χθες είδαμε την Αλεξάνδρα Κουτρουμάνου να έχει καλέσει για τα γενέθλιά της αρκετά από τα παιδιά που γνωρίσαμε στο GNTM.

Ανάμεσά τους είδαμε τον Παναγιώτη Πέτσα, την Στέλλα Πιερρίδη, τον Δημήτρη Κοκονάκη, την Κάσι και o Ageos Pothitos!

Δείτε τους:

gntm 3,gntm 3 επεισοδιο 4,gntm 3 makeover,gntm 3 spoiler,gntm 3 αποχωρηση,gntm 3 πρεμιερα,gntm 3 επεισοδιο 8,gntm 3 κριτεσ,gntm 3 επεισοδιο 10

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία