Αφού είδε το πρόσωπο της συζύγου του για πρώτη φορά, αυτός ο άντρας ζήτησε διαζύγιο!

Στη Σαουδική Αραβία, ένας άντρας παντρεύτηκε μια γυναίκα που δεν είχε ξαναδεί, τότε υπέβαλε αμέσως διαζύγιο αφού είδε το πρόσωπό της για πρώτη φορά. Αφού δείτε τις εικόνες, θα σας αφήσουμε να κρίνετε μόνο τον άνδρα σας. Το ζευγάρι συμφώνησε να παντρευτεί σύμφωνα με τις παραδόσεις τους……. Η νεαρή μουσουλμάνα φορούσε το niqab και μπορούσε να δείξει το πρόσωπό της μόνο στον άντρα της, μόλις παντρεύτηκαν!

Τη στιγμή της παραδοσιακής φωτογραφίας του γάμου , η νύφη αφαίρεσε το πέπλο της και προφανώς ο σύζυγός της δεν ήταν ευχαριστημένος με το πώς φαινόταν το πρόσωπο της γυναίκας του .

Δεν είσαι αυτός που φαντάστηκα. Δεν είσαι το κορίτσι με το οποίο θέλω να παντρευτώ, δεν είσαι αυτός που φαντάστηκα. Λυπάμαι, αλλά σε αρνούμαι.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, Οκαζ, ο άνδρας πήδηξε στα πόδια του και ανακοίνωσε ότι ήθελε άμεσο χωρισμό. Όταν ο άντρας ήθελε να πάρει το διαζύγιο , η νύφη κατέρρευσε και έκλαιγε για το υπόλοιπο βράδυ.

«Δεν είσαι αυτός που είχα φανταστεί» της είπε. «Λυπάμαι, αλλά σε χωρίζω».
Ορισμένοι προσκεκλημένοι στο γάμο έχουν επικρίνει τον γαμπρό, δηλώνοντας ότι προκάλεσε πόνο στη νύφη λόγω της στάσης του. Ο Okaz δήλωσε:

Δυστυχώς, σήμερα, πολλοί νέοι ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση και αγνοούν τις αξίες και τα ήθη.

Ο Abu Nass, άλλος επισκέπτης, συμφωνεί επίσης:

Κανείς δεν τον ανάγκασε να την παντρευτεί, θα έπρεπε να είχε επιμείνει να την δει πριν από το γάμο και την αρραβώνα.
Νομίζετε ότι είναι λάθος ή δικαιολογείται; Δείτε το βίντεο ΕΔΩ και κρίνετε μόνοι σας!

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα