ΆφωνοιΙ! Θα πάθεις πλάκα με την ηλικία της Ζωζώς Σαπουντζάκη! Η απίστευτη δήλωση του Ωνάση όταν…

Η μία και μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη ή αλλιώς όπως είναι γνωστή “Βασίλισσα της Νύχτας” είναι ένας ζωντανός θρύλος. Η γυναίκα αυτή δεν έχει ηλικία, είναι αεικίνητη, ξεχωριστή και είναι ο ορισμός της ζωής, όπως και το όνομά της. Έχει θέληση και “ρουφάει” τη ζωή, χωρίς να αφήνει ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη!

Ο πατέρας της, Σωκράτης Σαπουντζάκης καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη ενώ η μητέρα της, Φυλή, από την Σμύρνη. Γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Το σπίτι τους βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή 61, απέναντι από τον κινηματογράφο «Τιτάνια» Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα από την ηλικία των 7 ετών με την ηθογραφία του Ελευθεριάδη Το Αγρίμι μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Βάσω στο «Θέατρο του Λευκού Πύργου».

Οι δυο τους υπήρξαν θεατρικό δίδυμο, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «το κουκί και το ρεβίθι». Η Βάσω σταμάτησε νωρίς από το θέατρο γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, η Ζωζώ συνέχισε από ‘κει και ύστερα μια θεατρική και κινηματογραφική καριέρα.

ζωζω σαπουντζακη,ζωζω σαπουντζακη ηλικία,ζωζω σαπουντζακη παιδια,ζωζω σαπουντζακη υψοσ κιλα,ζωζω σαπουντζακη πεθανε,ζωζω σαπουντζακη νεα

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’50, κατέβηκε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας, άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης (Ωνάσης, Νιάρχος, κ.α).

Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκαναν την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλά για το μπρίο της και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η «Βασίλισσα της νύχτας».

Ο Ωνάσης, μάλιστα,δήλωσε ότι έτρεμε όταν τη φίλησε και ο Νιάρχος είπε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της. Η μαμά της όμως ήθελε να πάρει επιστήμονα.

ζωζω σαπουντζακη,ζωζω σαπουντζακη ηλικία,ζωζω σαπουντζακη παιδια,ζωζω σαπουντζακη υψοσ κιλα,ζωζω σαπουντζακη πεθανε,ζωζω σαπουντζακη νεα

Παντρεύτηκε 2 φορές χωρίς να κάνει παιδιά. Ο πρώτος γάμος με τον Γιώργο Χατζηπαρασκευά, ένα γιατρό από τη Θεσσαλονίκη με τον οποίο είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο γάμος έγινε στη Θεσσαλονίκη με 3.000 καλεσμένους και κράτησε τρεις μήνες.

Με το δεύτερό της σύζυγο τον Αθηναίο δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη παντρεύτηκε στις 2 Μαΐου του 1973 στον άγιο Δημήτριο τον Λουμπαδιάρη. Ο ίδιος νόσησε από καρκίνο και πέθανε σε διάστημα τριών μηνών από την ανακοίνωση της ασθένειας του. Έζησαν μαζί 23 χρόνια. Σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι έχει περάσει μία αποβολή παιδιού.

Φέτος την βλέπουμε να γλεντάει και να τραγουδάει όπως παλιά στην σκηνή του Just The 2 of Us κι ας είναι 87 χρονών!

Υποκλινόμαστε!

ζωζω σαπουντζακη,ζωζω σαπουντζακη ηλικία,ζωζω σαπουντζακη παιδια,ζωζω σαπουντζακη υψοσ κιλα,ζωζω σαπουντζακη πεθανε,ζωζω σαπουντζακη νεα

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα