Αδιανόητη η ηλικία της Ιωάννας Πηλιχού! Αποκλείεται να είναι τόσο χρονών!

Η Ιωάννα έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Έγινε πολύ γνωστή και η καριέρα της απογειώθηκε μετά από την ανεπανάληπτη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, η οποία ήταν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μία ολόκληρη γενιά έχει μεγαλώσει με την Εύα, τον Μάρκο, την Φίφη, τον Θανάση και τον μικρό Γιαννάκη.

Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

Ιωαννα Πηλιχου,ιωαννα πηλιχου,ιωαννα πηλιχου ηλικια,ιωαννα πηλιχου σχεση,ιωαννα πηλιχου εγκυοσ,ιωαννα πηλιχου παιδι,ιωαννα πηλιχου χωρισε,ιωαννα πηλιχου γαμοσ,ιωαννα πηλιχου υψοσ,ιωαννα πηλιχου instagram

Η όμορφη Ιωάννα είναι 39 ετών και δεν φαίνεται καλά καλά ούτε για 30! Απίστευτο το πόσο μικροδείχνει αυτή η γυναίκα!

Θα το πιστεύατε;

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.