Αδειάζει τον Χάρη Ρώμα η Σοφία Μουτίδου «Βρίσκει ένα φανταστικό διάλογο-Το ποσό ήταν πολύ λίγο»

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι η Σοφία Μουτίδου δεν θα βρεθεί τελικά στο Κολοκοτρωνίτσι και οι λόγοι διίστανται. Ο Χάρης Ρώμας λοιπόν μίλησε και ο σεναριογράφος και ηθοποιός της σειράς, φανερά ενοχλημένος από τα λόγια της συναδέλφου του άφησε αιχμές προς εκείνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ειδικό πρόγραμμα για έναν ηθοποιό».

Η Σοφία Μουτίδου όμως δεν άφησε έτσι τα πράγματα και πριν από λίγη ώρα ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο δίνει τη δική της απάντηση: «Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, εγώ το είχα δει. Βλέπω λοιπόν το βίντεο στο οποίο ένας δημοσιογράφος συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω τον Χάρη Ρώμα και τον ρωτάει τι έχει γίνει με αυτό το θέμα.

Ο Χάρης, δεν ξέρω γιατί, αυτοσχεδιάζει και βρίσκει έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας και που εγώ του είπα το πρόγραμμά μου κι αυτός μου είπε “δε χωράς”. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Δε συμφώνησα στο οικονομικό μέρος με το ‘’Καφέ της Χαράς’’ και έτσι δεν είμαι. Έμαθα ότι εγώ ήθελα να επιβάλλω το πρόγραμμα του ‘’The Booth’’ στο Καφέ της Χαράς. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Σοφία Μουτίδου,σοφία μουτίδου,σοφία μουτίδου σύζυγοσ,σοφία μουτίδου ηλικία,σοφία μουτίδου συντροφοσ,σοφία μουτίδου κόρη,σοφία μουτίδου σχέση,σοφία μουτίδου γάμοσ,σοφία μουτίδου instagram

H «κόντρα» τους έληξε με τον Χάρη Ρώμα να λέει: «Ο λόγος μου εναντίον του δικού σου».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)