Άδειασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο Ουγγαρέζος «Έφευγε από την εκπομπή επειδή βαριόταν…»

Μεγάλες αποκαλύψεις στην σημερινή πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Στο πλατό του “Πρωινού” είδαμε το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα σχετικά με διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η αποκάλυψη για την επιστροφή της θρυλικής πλέον Queen Dina στο μικρό γυαλί. Συγκεκριμένα βλέπουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει ξεκινήσει……

ένα σχέδιο επιστροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση, καθώς σίγουρα είναι μια καλή στιγμή να επιστρέψει.

Έτσι λοιπόν η Φαίη σχολίασε πρώτη πως η όμορφη Κωνσταντίνα έχει σίγουρα ένα εξαιρετικό κοντινό πλάνο, που δεν θα πρέπει να πάει χαμένο, ενώ αυτή τη στιγμή ανήκει σε μία από τις πιο ζουμερές και καλλίγραμμες κοπέλες της ελληνικής σόου-μπιζ.

Τότε θυμήθηκαν όλοι τις παλιές της συνεργασίες σε αντίστοιχο πάνελ, πράγμα που έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγει από το ρούχα του, λέγοντας πως η Κωνσταντίνα στην τελευταία της εμφάνιση ως παρουσιάστρια έφευγε από την εκπομπή, επειδή…βαριόταν!

Φυσικά όλοι μέσα στο πλατό του ΑΝΤ1 πάγωσαν!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.