9+1 τρόποι να τον κάνεις δικό σου-Δοκίμασέ τους και θα τρέχει από πίσω σου!

Θέλετε να μάθετε ένα μυστικό για να κάνετε τους άντρες να σας πέσουν; Θέλετε να μάθετε τα καλά νέα για εσάς; Δεν είναι τόσο δύσκολο να λιώσει την καρδιά του. Εάν είστε βέβαιοι ότι είναι ο Ένας , και θέλετε να αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για εσάς, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τις κρυμμένες, ψυχολογικές τακτικές που θα τον κάνουν να ερωτευτεί!

1. Να είστε μυστηριώδεις

Οι άνδρες αγαπούν τις μυστηριώδεις γυναίκες και θα προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να σπάσουν τον κώδικά σας . Στην αρχή, κρατήστε τις συνομιλίες σας περιστασιακές και μην πηγαίνετε πολύ βαθιά στην ιστορία της ζωής σας, τους φόβους, τα όνειρα, τα χόμπι και τους στόχους σας.

Σκεφτείτε τη χρονολόγηση ως ένα από τα αγαπημένα σας βιβλία μυστηρίου ντετέκτιβ. Η αγωνία σας σκότωσε καθώς γυρίζατε κάθε σελίδα, σωστά;

Κάντε το ίδιο όταν πρόκειται να γνωρίσετε τον άντρα σας. Τραβήξτε αργά τα στρώματα για να τον κρατήσετε ενδιαφερόμενο και λαχτάρα για περισσότερα!

2. Δουλέψτε την επαφή με τα μάτια σας

Κάθε φορά που συνομιλείτε με τον άντρα σας, κοιτάξτε βαθιά στα μάτια του καθώς σας μιλάει. Μπορείτε να χαμογελάσετε ή να φλερτάρετε, αλλά αφήστε την επαφή με τα μάτια να παραμείνει ακόμη και αν και οι δύο σας δεν ανταλλάσσουν λέξεις. Κάνει τον άντρα να αισθάνεται ζεστό και ασαφές, και σίγουρα θα ανακατέψει την καρδιά του.

3. Τον θυμάστε

Ο καθρέφτης είναι μια ψυχολογική τακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και είναι πολύ αποτελεσματικό να κάνετε τον άντρα σας να ερωτευτεί. Ο καθρέφτης είναι να μείνετε συντονισμένοι με τις ενέργειες του άντρα σας.

Εάν πιείτε μια γουλιά από το ποτό του, πάρτε και μια γουλιά από το ποτό σας. Εάν κλίνει μέσα λέγοντας μια καλή ιστορία, κλίνει προς αυτόν επίσης.

Η μίμηση των κινήσεων του σώματός του θα τον οδηγήσει να πιστέψει ότι οι δυο σας έχουν το ίδιο μήκος κύματος .

4. Φορέστε κόκκινο

Αποθηκεύστε όλα τα κόκκινα , επειδή πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες περιγράφουν τις γυναίκες που φορούν κόκκινο ως πιο σέξι από τις γυναίκες που φορούν οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Οι άντρες προσελκύονται πιο κοντά σε μια γυναίκα με κόκκινο χρώμα, ενώ οι γυναίκες που φορούν άλλα χρώματα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο πιο σκληρά για να τραβήξουν την προσοχή τους. Λάβετε λοιπόν αυτή τη μαύρη στολή αν θέλετε πραγματικά να ξεδιπλώσετε το ενδιαφέρον του άντρα σας.

5. Μην συμφωνείτε πάντα μαζί του

Δεν χρειάζεται πάντα να αποδεχτείτε αυτό που λέει ο τύπος ή να κάνετε αυτό που θέλει να κάνει. Μερικές φορές, μια μικρή διαφωνία μπορεί να τον αφυπνίσει, αλλά θα τον κάνει να σεβαστεί πολύ τις απόψεις σας.

Θυμηθείτε , ένας άντρας του αρέσει να φλερτάρει με ένα διασκεδαστικό κορίτσι και να έχει μια σοβαρή συνομιλία με ένα πνευματικό κορίτσι. Δώστε του τα καλύτερα και των δύο κόσμων, και σοβαρά, πώς δεν μπορεί να σας ερωτευτεί ;!

6. Να είστε περιπετειώδεις

Αν θέλετε ο άντρας σας να νιώθει έλξη από σε εσάς, πρέπει να τον βγείτε από τη ζώνη άνεσής του και να κάνετε κάποια περιπέτεια στη ζωή του! Προγραμματίστε μια ημερομηνία σε ένα λούνα παρκ ή πάρτε τον κατάδυση για να πάρει την αδρεναλίνη του.

Φυσικές χημικές ουσίες θα απελευθερωθούν στον εγκέφαλό του που θα τον κάνουν να αναρωτιέται γιατί έχει πάντα μια τέτοια έκρηξη όταν είναι μαζί σας! Και ξέρετε σε τι θα οδηγήσει αυτό; Άμεση έλξη!

7. Πάρτε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτόν

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Το να είστε κοντά σε κάποιον που σας ενδιαφέρει είναι απαραίτητο να αισθάνεστε συναισθηματικά πιο κοντά σε αυτά. Δεν πρέπει να μετεγκατασταθείτε σε ολόκληρη τη χώρα για να ερωτευτείτε τον άντρα σας, αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει.

8. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αμοιβαίους φίλους

Εάν εσείς και ο τύπος σας έχετε αμοιβαίους φίλους, οι πιθανότητες να τον ερωτευτείτε είναι μεγαλύτερες. Υποσυνείδητα, είμαστε όλοι ενσύρματοι να εμπιστευτούμε αυτούς που μπορούν να εγγυηθούν άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι συναντούν τις αγάπης της ζωής τους μέσω αμοιβαίων φίλων .

Εάν έχετε δύο φίλους που μπορούν να σας δώσουν μια καλή λέξη για εσάς, ο άντρας σας θα είναι πιο πρόθυμος να σας δώσει μια ευκαιρία!

9. Μιλήστε για το πόσο αγαπάτε τα παιδιά / τα ζώα

Οι άντρες αναζητούν κάποιον που θα αγαπά και θα φροντίζει, και ο καλύτερος τρόπος να του δείξουμε τα ένστικτα της μητέρας σας είναι να εκφράσετε πόσο νοιάζεστε για τους άλλους.

Οι γυναίκες που έχουν έναν γούνινο φίλο θεωρούνται πιο κατάλληλοι συνεργάτες για μακροχρόνιες σχέσεις, διότι αν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη να έχετε ένα κατοικίδιο ζώο , μπορείτε να αναλάβετε οτιδήποτε!

10. Μην τον αφήσετε να ξέρει ότι έχετε πέσει για αυτόν

Αφήστε τον άντρα που σας αρέσει να ξέρει ότι σας αρέσει πολύ, αλλά μην τον αφήνετε ποτέ να ξέρει ότι έχετε πέσει πάνω του. Πάντα να τον αναρωτιέσαι για το πόσο σοβαροί είσαι και ας είναι ο πρώτος που θα κάνει τη μετάβαση σε μια σοβαρή σχέση.

Όσο περισσότερο το κυνήγι, τόσο περισσότερο θα ήθελε. Αλλά την ίδια στιγμή, τον σπρώχνεις πολύ συχνά, και θα παραιτηθεί από το κυνήγι.

Αυτές οι δέκα συμβουλές για το πώς να κάνετε έναν άνδρα να ερωτευτεί μαζί σας σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη μαγεία σας και να κάνετε τον άντρα που σας αρέσει να πέσει για εσάς.

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.