9 τρόποι για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου όμορφα και υγιή όλο το χρόνο-Θα το δοκίμαζες;

Ένα όμορφο πρόσωπο και ένα λεπτό σχήμα δεν είναι όλα τα συστατικά της γυναικείας ελκυστικότητας. Τα μαλλιά αποτελούσαν ανέκαθεν σημαντικό μέρος της εμφάνισης μιας πραγματικής γυναίκας: εάν κάνετε περιστασιακή έρευνα μεταξύ ανδρών, η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς θα πουν ότι τα όμορφα και υγιή μαλλιά διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο….

Διάφορα προβλήματα και το νευρικό στρες επηρεάζουν άμεσα τα ανθρώπινα μαλλιά. Η υγιεινή διατροφή, ο ενεργός τρόπος ζωής, η άσκηση μπορούν να επηρεάσουν καλύτερα την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας. Σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποδεδειγμένες συνταγές ομορφιάς που δεν απέτυχαν ποτέ.

Ήταν φθηνά, αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας αυτές τις θεραπείες, μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας όχι μόνο υγιή και όμορφα, αλλά και να τα βοηθήσετε να μεγαλώσει γρηγορότερα. Ας δούμε λοιπόν τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσουμε τα μαλλιά όμορφα και υγιή όλο το χρόνο:

μακρια μαλλια με μυτεσ,μακρια μαλλια χτενισματα,μακρια μαλλια με φραντζα,μακρια μαλλια κουρεματα

# 1. Κολύμβηση Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα καλό μαλακτικό μαλλιών όταν βρίσκεστε στην πισίνα ή πρόκειται να κολυμπήσετε στη θάλασσα ή στον ωκεανό.

# 2. Καλοκαιρινή προστασία. Έχετε εφαρμόσετε ένα αντηλιακό στο πρόσωπό σας, πριν φύγετε από το σπίτι σας σε ζεστό εποχές; Δεν πρέπει να ξεχνάτε τα μαλλιά σας.

# 3. Σφιχτά αλογοουρά. Φυσικά, είναι βολικά και μοντέρνα. Ωστόσο, τα αλογοουρά μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας. Επομένως, δεν πρέπει να τα φοράτε πολύ συχνά.

# 4. Περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής. Χρησιμοποιείτε ειδική θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής ; Αν δεν το κάνετε, αρχίστε να το κάνετε. Το τριχωτό της κεφαλής σας χρειάζεται επίσης χρήσιμα μέταλλα και στοιχεία.

# 5. Μειώστε τη χρήση εργαλείων. Εάν θέλετε να έχετε υγιή και όμορφα μαλλιά, προσπαθήστε να μειώσετε τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών ή επίπεδου.

# 6. Βούρτσισμα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικές βούρτσες για να μην καταστρέψετε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας.

# 7. Πλύσιμο. Προσπαθήστε να μην πλένετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά. Η καλύτερη ιδέα είναι να το κάνετε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

# 8. Γαρνίρισμα. Θα πρέπει να κόψετε τα άκρα τουλάχιστον μία φορά σε ένα-δύο μήνες.

# 9. Τρώνε καλά. Η υγιεινή διατροφή θα προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών και θα τα κάνει υγιή και όμορφα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.