6+1 τρόποι για υγιή και δυνατά μαλλιά-Μάθε πως πρέπει να τα φροντίζεις!

Τα καθαρά και υγιή μαλλιά είναι το όνειρο πολλών κοριτσιών και κάθε ένα από αυτά ξέρει πόσο χρειάζεται για να φτάσει εκεί. Πολύ συχνά, προσπαθούμε να αγοράσουμε όλο το διαφημιζόμενο προϊόν μαλλιών πιστεύοντας ότι αυτό μπορεί να είναι πραγματικά καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε τι μας αρέσει περισσότερο τα μαλλιά μας…..

Η αλήθεια είναι ότι τα λιπαρά μαλλιά δεν είναι τόσο άσχημα αν το κοιτάξετε από την άποψη των μαλλιών σας. Τα φυσικά έλαια είναι εκεί για να προστατεύσουν τα μαλλιά σας και όταν τα ξεπλένετε με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά σας γίνονται εύθραυστα και κουρασμένα.

Φυσικά, δεν προσπαθούμε να σας πούμε ότι δεν πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας και να περπατάτε με μια λιπαρή χαίτη, όχι. Αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε είναι να μοιραστούμε μαζί σας μια λίστα με επτά επιλογές τρόπου ζωής που θα βελτιώσουν τα μαλλιά σας και θα τα κρατήσουν καθαρά περισσότερο και θα την κάνουν να φαίνεται πολύ πιο υγιεινή σε αυτό το σημείο επίσης.

# 1. Η δίαιτα

Τα μαλλιά σας χρειάζονται βιταμίνες και μέταλλα καθώς και το υπόλοιπο σώμα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν ακολουθήσετε την υγιεινή διατροφή, αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τα μαλλιά σας με έναν καλό τρόπο.

# 2. Η πλύση

Δεν πρέπει απλώς να πλένετε τα μαλλιά σας, αλλά να τα πλένετε απαλά και προσεκτικά, καθώς όσο πιο σκληρά είστε, τόσο χειρότερα θα φαίνονται τα μαλλιά σας.

# 3. Αφορών

Υπάρχουν πολλά πράγματα στο χέρι σας, και κανένα από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα υπέροχο για τη χαίτη σας. Όσο πιο συχνά αγγίζετε τα μαλλιά σας – τόσο πιο λιπαρό γίνεται. Κάνε τα μαθηματικά!

# 4. Ξηρό σαμπουάν

Σε πολλές περιπτώσεις, το ξηρό σαμπουάν είναι ο καλύτερος φίλος σας, γιατί αντί να πλένετε τα μαλλιά σας για άλλη μια φορά, θα αντιμετωπίσετε απαλά το υπερβολικό λάδι και θα διατηρήσετε τη φρεσκάδα της εμφάνισής σας ταυτόχρονα.

# 5. Αναβολή

Μερικές φορές αισθανόμαστε ότι δεν πλένουμε τα μαλλιά, και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, καθώς υπάρχει πάντα ο τρόπος να φορέσετε τα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην παρατηρήσει καν ότι είναι λίγο λιπαρό.

# 6. Προϊόντα μαλλιών

Τα περισσότερα προϊόντα μαλλιών δεν είναι τόσο καλά για τα μαλλιά σας, γι ‘αυτό όσο λιγότερο τα χρησιμοποιείτε, τόσο το καλύτερο.

# 7. Η χτένα

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ωραία και λαμπερά για να μην αναφέρουμε υγιή, θα πρέπει να επιλέξετε και τη χτένα σας με σύνεση. Οι φυσικές ίνες είναι καλύτερες για μια βούρτσα μαλλιών, ενώ οι πλαστικές δεν είναι τόσο πολύ!

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)