50.000 ευρώ πρόστιμο για Tάκη Τσουκαλά και Άκη Βαρδαλάκη

Πρόστιμα συνολικού ύψους 50.000 επέβαλλε το ΕΣΡ στο τοπικό αθηναϊκό κανάλι Extra για την εκπομπή «Άντε γεια» που παρουσίαζαν -όταν ακόμη ονομαζόταν AB Channel- ο Τάκης Τσουκαλάς και ο Άκης Βαρδαλάκης. Η ανεξάρτητη Αρχή επέβαλλε ποινές για εκπομπές από το 2015 έως το 2018 – πάλι καλά να λέμε, δηλασή.

Πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ έπεσε για επεισόδιο που προβλήθηκε στις 22/09/2017, 15 χιλιάδες για επεισόδιο που προβλήθηκε στις 09/01/2015 και άλλες 15 χιλιάδες ευρώ για επεισόδια που προβλήθηκαν στις 17/04/2017, 05/02/2018 και 18/06/2018.

Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στο Extra ήταν για παραβίαση της νομοθεσίας περί ποιοτικής στάθμης προγραμμάτων, και στην περίπτωση του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο περί δυσμενών διακρίσεων λόγω εθνικότητας.

Στις σχετικές αποφάσεις αναφέρονται και οι διάλογοι των παρουσιαστών της εκπομπής. Αν μη τι άλλο χυδαίες και ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον ομάδων και αντίπαλων οπαδών.

Διαβάστε με δική σας ευθύνη…

Χαρήκατε βαζελάκια, ε; Λοιπόν είστε μέσα στην π*υστιά, μέσα στην αυτό όλο την εγκληματική οργάνωση που έχετε φτιάξει εδώ και μια 15ετία και βάλε και χαίρεστε για αυτό. Μα, είστε γεννημένοι πούστ*δες, είστε εκ γενετής μέσα στην πο*στιά. Εγώ σας γ@μάω στο ποδόσφαιρο, σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός.
ΑΕΚτζή και κάθε μάνα ΑΕΚ κοιτάχτε την κακομοιριά σας, κοιτάχτε το γ@μιά σας, κοιτάχτε τον Ολυμπιακό το θεό.
Σου το έχουμε γ@μήσει εμείς το κωλαρ@κι σου. Εμείς σας έχουμε ξεκωλιάσει. Πρέπει να σε είχα ξεκωλιάσει κι εγώ. Εγώ δε γ@μάω πούστηδες.
Η γυναίκα σου είναι στο 108 μαζί με την αδελφή σου, π@ρτούζα κάνουν.
Μόνο το σκ@τό σας έχουμε δει, το ευρώ σας δεν το έχουμε δει ποτέ. Γράψε με ψευδώνυμο το μήνυμα σου, γράψε «ο χέστης».
Με την αγωγή της κυβέρνησης θέλατε να διαλύσετε το ποδόσφαιρο. Επειδή ήσασταν μπουρδέλ@ εσείς. Μας έχετε σκοτίσει τον έρωτα 5 χρόνια τώρα, μες στην πουστιά, μες στη ραδιουργία και μες στη λάσπη. Δεν γίνεται να απαιτείτε ρε μπουρδέλα και να πηδάτε τα κάγκελα να μην έχει δει η ομάδα σας το εισιτήριο σας. Το κάθε μπουρδέλο θέλει να…, γιατί με την πουστιά δεν πάει κανείς μπροστά και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ίδια σκατά είναι κι απόσκατα.
Τίγρη, το μαγιό σου, το φοράν τα χανουμάκια.
Να πάνε στο δι@ολο. Προσωπικά για το Γιαννακόπουλο το λέω αυτό, δεν το λέω για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Η κυβέρνηση, η «πρώτη φορά αριστερά» θέλει να αποκαθηλώσει την πιο άξια ομάδα και με πουστιά να δώσει ό,τι τίτλο μπορεί στους τσάτσους της. Αυτά τα πράγματα, αν είχανε γίνει ρε πουτ@νες σε εσάς, όχι κυβέρνηση θα είχε πέσει, θα είχαν πέσει και των διπλανών κρατών οι κυβερνήσεις.
Μη θίγεστε ρε πουτ@νες όταν σας λένε τσάτσους για λειτούργημα, μη θίγεστε! Τσάτσοι είσαστε του 20άρικου! Με ένα 20άρικο πνίγετε και την δολοφονία της μάνας σας ρε απατεώνες! Και κάνετε και τους δημοσιογράφους! Γ@μώ την Αθλητική Κυριακή! Γ@μώ την ΕΡΤ.
Οι Σκοπιανοί για μένα είναι Έλληνες. Το ξαναλέω. Οι Σκοπιανοί για μένα είναι Έλληνες. Αφού πρώτα τους έχουμε γ@μήσει την μάνα για να κάνουν γιο Έλληνα. Τότε μόνο είναι Έλληνες.
Α, και να μην ξεχάσω, να μην ξεχάσω και εκείνον τον καρ@γκιόζη τον Αντεμπακούμπο. Μιλάμε για καραγκιόζη. Αυτός ξέρει μπάσκετ; Τι, επειδή ο αδερφός του παίζει εκεί, νομίζει, τι; Το παίζει και Έλληνας; Και δοξάζει και την Ελλάδα! Αλλά κάνει όμως και τις χειρονομίες αυτές εκεί, αυτά που κάνει τα καραγκιοζιλίκια! Ωραίος! Μπράβο ρε Αντεμπακούμπο, Έλληνα! Μπράβο. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου είδους πάντως. Εσύ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις. Και μη μου πει κανείς «τι λες για τον αδερφό του»! Ζαμάν φου και ο αδερφός του και αυτός! Καραγκιοζιλίκια… αφήστε τα αυτά. Δεν τα κάνουν οι Έλληνες. Άλλοι, άλλοι ιθαγενείς τα κάνουνε. Κάθε καραγκιόζης… Δεν είπα για αυτόν «ιθαγενή», ό,τι είναι, ό,τι νιώθει εγώ δεν τον έχω για Έλληνα πάντως. Εγώ. Εσείς δώστε του και το, κάντε τον και πρόεδρο δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου