5 σοβαρότερες αιτίες που δεν σας αφήνουν να ευχαριστηθείτε…το κρεβάτι-Πώς να τους ξεπεράσετε!

Οι σύγχρονοι νέοι είναι πολύ πιο ανεπτυγμένοι και χειραφετημένοι από τους πατέρες και τους παππούδες τους. Ξέρουν πώς να φέρουν ευχαρίστηση στις γυναίκες στο κρεβάτι, αλλά οι εpωτικές ταινίες και τα γυαλιστερά περιοδικά αποτελούν ένα τέτοιο μέσω επηρεασμού και προτύπων που πολλές φορές οδηγούν σε πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην….

σεξοuαλική ζωή των νέων ανθρώπων.

Ωστόσο, λόγω αυτού, πολλά κορίτσια παραπονούνται ότι δεν απολαμβάνουν το κpεβάτι. Σύμφωνα με έμπειρους σεξολόγοuς, υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι για αυτό. Μπορεί να υπάρχουν πολλές απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο έpωτας δεν φέρνει ευχαρίστηση.

Κατ ‘αρχάς, αξίζει να αναρωτηθείτε, σας ικανοποιεί ο σύντροφός σας τόσο σωματικά όσο και ψυχικά; Έχεις συναισθήματα γι ‘αυτόν; Κοιτάξτε αυτούς τους πέντε λόγους. Ίσως, μερικοί από αυτούς να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν:

# 1. Έλλειψη αυτοπεποίθησης

Εάν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας, δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία. Εάν δεν σας αρέσουν οι ιδέες του ή έχετε προβλήματα έξω από την κρεβατοκάμαρα, αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανοποίnσή σας.

# 2. Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Πολλές γυναίκες κατηγορούνται για προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα. Επιπλέον, διστάζουν και δεν μπορούν να μιλήσουν για αυτό το πρόβλημα με τους συντρόφους τους. Είναι καλύτερα να συζητήσετε τα πάντα, προτού να είναι πολύ αργά.

# 3. Ο εpαστής σου είναι εγωιστής

Εάν ο σύντροφός σας σκέφτεται μόνο για τον εαυτό του και προσπαθεί πρώτα να ικαvοποιήσει τον εαυτό του, δεν θα βγει τίποτα καλό από αυτό. Στον έpωτα πρέπει οι δύο σύντροφοι να απολαύσουν τη διαδικασία και να είναι ικανοποιημένοι από αυτήν.

# 4. Ο έpωτας δεν είναι ικανοποιητικός λόγω της μονοτονίας

Εάν το κρεβάτι γίνει ρουτίνα, μπορεί να γίνει βαρετό και δεν θα είστε ικανοποιημένοι. Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε την επιθυμία σας και να διαφοροποιήσετε τη διαδικασία. Και εσείς και ο σύντροφός σας θα το λατρέψετε.

# 5. Προλήψεις που σας δυσκολεύουν να απολαύσετε το έpωτα ελεύθερα

Εάν έχετε κάποιες πολιτιστικές, θρησκευτικές προκαταλήψεις ή ο γονέας σας σας διδάξει ότι ο έpωτας δεν είναι καλός, αυτό μπορεί να χαλάσει την αντίληψη  σας και δεν θα το απολαύσετε. Όλα βγαίνουν από το κεφάλι σου. Προσπαθήστε να αλλάξετε την αντίληψή σας και να χαλαρώσετε.

Όλοι είναι πολύ όμορφο να βρουν και να βιώσουν  την αληθινή αγάπη. Είναι εκεί έξω για όλους και μέχρι να χτυπήσει την πόρτα σας είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε ότι αξίζετε την καλύτερη αγάπη! Χαλαρώστε αγαπήστε πρώτα από όλα τον εαυτό σας και θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο που με την συζήτηση, την αγάπη και τον αλληλοσεβασμό θα αναπτύξετε το αντίστοιχο ενδιαφέρον που θα ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ την σεξοuαλική σας ζωή!

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα