5 σημάδια ότι είστε έτοιμοι να ξανακάνετε σχέση!

Κουραστήκατε να είστε ανύπαντροι; Δεν ξέρετε αν είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση; Είστε έτοιμοι να απευθυνθείτε στον Έρως και να καλωσορίσετε την αγάπη με ανοιχτές αγκάλες; Ανακαλύψτε 5 σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε έτοιμοι να είστε σε μια σχέση. Είτε έχετε βιώσει ξαφνικό χωρισμό είτε αγαπάτε τη μοναδική….. σας ζωή, ίσως αναρωτιέστε εάν είστε ή όχι έτοιμοι να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να ερωτευτείτε. Ενώ υπάρχουν περίπου 16 εκατομμύρια singles στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι κοινωνίες μας τείνουν να εξιδανικεύουν ζευγάρια και να στιγματίζουν μεμονωμένα άτομα. Έτσι, οι φίλοι σας σάς ωθούν να συναντήσετε ανθρώπους και μην διστάσετε να κανονίσετε ημερομηνίες για εσάς, αλλά τίποτα δεν σας δίνει, φοβάστε να είστε σε σχέση. Αυτός ο δισταγμός συνδέεται με το γεγονός ότι είστε ακόμα πολύ προσκολλημένοι στο παρελθόν σας.

Πριν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν είστε ή όχι έτοιμοι να κάνετε μια σχέση. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να προχωρήσετε, ψάχνετε για ένα άτομο που σας ταιριάζει, ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε θυσίες και να αναθεωρήσετε τα κριτήριά σας και ότι έχετε ανακτήσει εντελώς την αυτοεκτίμησή σας, αυτό σίγουρα σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να είναι σε σχέση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ με την πλήρη λίστα …

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.