5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις prin μείνεις μαζί με το ταίρι σου! Γλίτωσε τον χωρισμό τώρα!

Η συγκατοίκηση είναι ένα σοβαρό βήμα στην σχέση σας και πριν λάβετε αυτήν την απόφαση, πρέπει σίγουρα  να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά. Το να ζεις μαζί με το ταίρι σου μπορεί να μετατρέψει τη ζωή σου σε κόλαση ή αντίστοιχα να οδηγήσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να σκεφτούμε καλά αυτό το σοβαρό βήμα.

Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σας δείξουμε πέντε θέματα που πρέπει να συζητήσετε πριν πείτε «ναι» στην συγκατοίκηση!

# 1. Πώς θα χωρίσετε τις δουλειές του νοικοκυριού;

Εκτός από τον καθαρισμό του σπιτιού, είναι απαραίτητο να πλένετε ρούχα και να σιδερώνετε τα ρούχα, να πλένετε τα πιάτα, να βγάζετε τα σκουπίδια, να αγοράζετε φαγητό και να το μαγειρεύετε. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε τι δουλειές θα εκτελέσει ο καθένας σας. Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα εργασίας, για να διευκολύνετε τα πράγματα.

# 2. Συζητήστε οικονομικές ερωτήσεις.

Ποιος θα πληρώσει λογαριασμούς; Πώς θα διαχειριστείτε τα χρήματα; Τα οικονομικά προβλήματα μπορούν να βλάψουν τη σχέση σας και ακόμη και να οδηγήσουν σε διάλυση!

# 3. Πώς θα περάσετε χρόνο μαζί ;

Όταν ζείτε ξεχωριστά, είναι εύκολο να προγραμματίσετε κοινές δραστηριότητες, επειδή ο στόχος τους είναι να περνούν λίγο χρόνο μαζί. Με την πάροδο του χρόνου, η διαμονή μαζί μπορεί να γίνει βαρετή. Θα πρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο. Τρέξτε μαζί, ταξιδέψτε και εγγραφείτε για μαθήματα χορού. Βρείτε κοινά χόμπι και ενδιαφέροντα.

# 4. Μήπως θέλετε να έχετε παιδιά ;

Θέλετε παιδιά στο μέλλον; Πόσα? Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτείτε, αλλά δεν είναι.

# 5. Έχετε παρόμοιες απόψεις για τη σχέση σας;

Μερικοί άνθρωποι παντρεύονται μετά από δύο μήνες γνωριμιών, ενώ άλλοι περιμένουν πέντε χρόνια για να κάνουν αυτό το βήμα. Να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Τρομοκρατείστε από την ιδέα να παντρευτείτε; Ενημερώστε τον σύντροφό σας και συζητήστε το.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου