4 ζώδια για τα οποία λιώνουν οι άντρες-Εσύ είσαι μέσα σε αυτά;

Οι γυναίκες είναι όμορφα πλάσματα. Οι άντρες πρέπει να τους αγαπούν, να τους φροντίζουν, να φέρουν λουλούδια και δώρα. Πολλές κυρίες αγωνίζονται για αυτό και επιτυγχάνουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, μεταξύ των εκπροσώπων των ζωδίων υπάρχουν εκείνα που κάνουν τους άνδρες να χάσουν το μυαλό τους…..

Παρά το γεγονός ότι κάθε γυναίκα είναι όμορφη και καταπληκτική με τον δικό της τρόπο, αυτές οι κυρίες μπορούν να κερδίσουν την καρδιά κάθε άνδρα! Φυσικά, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η επιτυχία τους εξαρτάται μόνο από το ζώδιο τους, αλλά παίζει το ρόλο του.

Λοιπόν, ποια τέσσερα γυναικεία ζώδια κάνουν τους άνδρες να τρελαθούν; Τι είδους γυναίκες είναι έτοιμοι να λατρεύουν οι άνδρες; Ποιος αξίζει ιδιαίτερο θαυμασμό και αγάπη; Ας δούμε 4 ζώδια που η φύση έχει προικίσει με την ικανότητα να τρελαίνει τους άντρες:

# 1. ΖΥΓΟΣ. Αυτές οι γυναίκες είναι γνωστές για την ομορφιά, την τρυφερότητα και τους καλούς τρόπους τους. Φορούν κομψά και καλαίσθητα, όπως ακριβά κοσμήματα και αρώματα. Ο άντρας τους πρέπει να αξίζει την κομψότητά τους.

# 2. Παρθένος. Οι γυναίκες αυτού του ζώδιο διατηρούν πάντα με αξιοπρέπεια. Ωστόσο, ταυτόχρονα είναι συναισθηματικοί. Καταφέρνουν να κρύψουν τα συναισθήματά τους τέλεια. Οι εσωτερικές τους προσδοκίες παραμένουν σχεδόν πάντα μυστικό. Η Παρθένος έχει όμορφους τρόπους, συμπεριφέρεται πάντα σαν αληθινές κυρίες. Είναι σε θέση να προσβάλλουν έναν αντίπαλο μόνο εάν προκλήθηκαν.

# 3. Τοξότης. Αυτή η γυναίκα έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Φαίνεται να είναι σωστή και ιδανική για τους ανθρώπους γύρω της, γιατί είναι απόλυτα σε θέση να κρύψει την αναταραχή τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην καριέρα της από ξένα μάτια. Δεν της αρέσει να δείχνει αδυναμία, να βλέπει συμπονετική ματιά γύρω , να μοιάζει με χαμένος στα μάτια των άλλων.

# 4. Ιχθύες. Κάθε άντρας ονειρεύεται κρυφά για αυτήν τη γυναίκα . Φαίνεται εύθραυστη, τρυφερή και ανυπεράσπιστη. Η δύναμή της είναι στην αδυναμία της. Τι μπορεί ένας άντρας να αρνηθεί να υποστηρίξει ένα γοητευτικό ανυπεράσπιστο πλάσμα, που χρειάζεται κηδεμονία και να βοηθήσει τόσο πολύ; Η ευθραυστότητα αυτής της γυναίκας ξυπνά όλα τα φυσικά ένστικτα του άνδρα. Δίπλα της, ο άντρας αισθάνεται σαν πρωτόγονος κυνηγός και κυνηγός, ο οποίος είναι έτοιμος να σκοτώσει ένα μαμούθ για χάρη ενός χαμόγελου του επιλεγμένου του.

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου