4 λόγοι για τους οποίους ακόμη και οι άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις φτάνουν στην απιστία!`

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι απατεώνες έχουν ψυχική ασθένεια ή μια μορφή συναισθηματικής ανωριμότητας που τους οδηγεί στην απιστία πολλές φορές. Ωστόσο, μερικές φορές ένα άτομο που εξαπατά έχει διαταραχή προσκόλλησης ή άλυτο παιδικό τραύμα και χρησιμοποιεί την…. εξαπάτηση για να αποσπάσει τον εαυτό σας από τα βλαβερά συναισθήματα.

Ορισμένες σχέσεις βιώνουν την έλλειψη σεξ ή συναισθηματικής εγγύτητας, έτσι ένα άτομο που εξαπατά ψάχνει κάποιον για ένα βράδυ για να γεμίσει το κενό. Ωστόσο, μερικές φορές ένα άτομο που εξαπατά αγαπά τον σύντροφό της, αλλά εξακολουθεί να εξαπατά.

Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε γιατί οι άνθρωποι που είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους μπορεί να εξαπατήσουν, διακινδυνεύοντας τον γάμο τους. Ενδιαφέρεσαι? Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να διαβάσετε αυτό το άρθρο τώρα.

# 1. Εξερευνούνται

Η αναζήτηση μιας νέας αίσθησης του εαυτού είναι ένας από τους πιο ισχυρούς λόγους εξαπάτησης. Μερικοί απατεώνες θέλουν να εξερευνήσουν τα κρυμμένα μέρη τους. Θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο, να νιώσουν νέοι και ανέμελοι ξανά.

# 2. Πιστεύουν ότι ένα απαγορευμένο φρούτο είναι πολύ πιο γλυκό

Μερικές φορές οι άνθρωποι που είναι ευχαριστημένοι στις σχέσεις λένε ότι αισθάνονται σαν έφηβοι όταν κρύβουν κάτι και εξαπατούν . Τους αρέσει η παραβίαση κανόνων και αισθάνονται ότι απαγορεύεται ο ενθουσιασμός. Όταν ένας σύζυγος γνωρίζει ότι υποτίθεται ότι είναι πιστός, θέλει να έχει μια σχέση ακόμη περισσότερο.

# 3. Λυπάται για τις χαμένες ευκαιρίες και θέλουν να ζήσουν τη ζωή κάποιου άλλου για λίγο

Μερικές φορές οι απατεώνες ονειρεύονται τις χαμένες ευκαιρίες. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να απολαύσουν πλήρως τη ζωή, οπότε επιλέγουν το απαγορευμένο σεξ για να καταλάβουν ποιος θα ήταν αν είχαν επιλέξει τον άλλο τρόπο.

# 4. Τους αρέσει να εξερευνούν νέα συναισθήματα

Οι άνθρωποι που εξαπατούν όταν είναι ερωτευμένοι μπορεί να βιώσουν την έλλειψη συναισθημάτων. Έτσι χρησιμοποιούν εξαπάτηση για να απελευθερώσουν τα κρυμμένα συναισθήματά τους και να εξερευνήσουν αυτόν τον κόσμο.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει η προδοσία ενός σημαντικού. Και ανεξάρτητα από την αιτία της προδοσίας, δεν υπάρχει κανένας αιτιολογημένος λόγος να το κάνουμε.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα